潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好開心揀到我份十週年禮物啦

之前同老公一齊睇過幾間,一係價錢唔啱,一係就款式唔啱

上網搵到間喺北角區上樓嘅珠寶店,無諗過六萬幾蚊都可以買到粒卡幾嘅鑽石,隻戒指仲有埋好多粒嘅碎石係側邊,望落好閃好靚呀。雖然有d肉痛老公 ,不過真係好開心,收到份咁大既禮物,老公我愛你

最重要我覺得哩度D sales唔係好hard sell,佢哋會解釋得好詳細,又唔介意我哋問咁多嘢同埋上去打擾佢地兩次。原本有粒貴D佢都無迫我哋買,反而分析一粒勝價比高嘅比我哋。

非常支持小店,哩度個老闆同D Sales都好Nice,大力推薦

Cheuk2012    發表於 18-11-15 21:31
wcpcelia    發表於 18-11-15 10:46
ada0707    發表於 18-11-15 08:46

大宅

子爵府

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

珍珠宮

男爵府

男爵府

美直 發表於 18-11-14 17:38
好開心揀到我份十週年禮物啦

之前同老公一齊睇過幾間,一係價錢唔啱,一係就款式唔啱

大宅

回覆樓主:

十週年快樂!

禁止訪問

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

Happy anniversary

大宅

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

琥珀宮

回覆 美直 的帖子

Very nice

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

happy anniversary

伯爵府

首頁

尾頁

跳至