在職全職

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

kin818kin 發表於 18-11-15 11:50
我家唔興用果皮蒸,唔用得唔得

豉汁
冬菜
炸菜都得

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

joannelai930 發表於 18-11-15 10:48
我家細佬冇返學,我自閉在家

細老take care

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

pomanlife 發表於 18-11-15 12:39
吽咩菇

草菇金菇冬菇

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

pomanlife 發表於 18-11-15 12:46
細老take care

佢精神過我

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

759呢隻鬆糕粉好平呀

彩鑽殿

yickly 發表於 18-11-15 13:25
759呢隻鬆糕粉好平呀

唔知係咪間間有

彩鑽殿

joannelai930 發表於 18-11-15 13:17
草菇金菇冬菇

今晚食金菇

彩鑽殿

joannelai930 發表於 18-11-15 13:18
佢精神過我

精神咪好囉

天珠殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pomanlife 發表於 18-11-15 12:39
我都係用果皮蒸架

天珠殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pomanlife 發表於 18-11-15 12:40
午安

午安

天珠殿

pomanlife 發表於 18-11-15 12:43
唔同既魚有唔同既魚味

冇錯,甘鮋都好味架

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

pomanlife 發表於 18-11-15 13:26
唔知係咪間間有

今日全場77折,埋單$6.2好抵

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章

joannelai930 發表於 18-11-15 12:21
買餸,整包,做家務

趁佢地仲細,多d 相處時間係好事。好快佢地大左就會越來越小咁機會

珍珠宮

pomanlife 發表於 18-11-15 12:44
豉汁
冬菜
炸菜都得

好﹗

下次試下﹗

珍珠宮

yickly 發表於 18-11-15 13:32

請問是否一次過用全盒粉

珍珠宮

yickly 發表於 18-11-15 13:32

only 今日?

珊瑚宮

kin818kin 發表於 18-11-15 14:29
請問是否一次過用全盒粉

對呀,睇說明係用全盒粉,大概整到12杯

珊瑚宮

kin818kin 發表於 18-11-15 14:29
only 今日?

佢寫係今日

珍珠宮

yickly 發表於 18-11-15 14:35
佢寫係今日

咁我享受唔到了

回家中途唔經759

珊瑚宮

kin818kin 發表於 18-11-15 14:43
咁我享受唔到了

回家中途唔經759

咁就無辦法啦

首頁

尾頁

跳至