1-3歲

跳至

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

喊包媽媽 發表於 19-2-13 22:33
3號幾錢呀,我都想買試下

平時賣$279, 我會留意下佢地FB公佈有咩優惠, 岩岩屈臣氏個優惠已完, 而家一田仲有8折優惠同送米/口水肩.

男爵府

喊包媽媽 發表於 19-2-13 22:33
3號幾錢呀,我都想買試下

仲有BK KMALL都有得訂Kendamil, 不過就要一箱6罐咁買, 都有85折.

男爵府

Fion1128 發表於 19-2-16 03:32
我女都飲左3星期。 由ill。。。 轉呢隻。
唉。嗰隻天價奶粉,原來係用奶粉開返做奶,再提練做返bb奶粉。 ...

我小朋友雖然都已經3歲, 不過佢仍然要飲奶, 之前試過其他奶粉,
有時飲完佢個排D皮膚會比較差, 而且亦都會起濕疹,
而家轉左Kendamil之後, 小朋友D皮膚靚左, 濕疹情況都改善左.
其實之前我都唔知道配方奶粉有分全脂同脫脂, 而家知道就識選擇同留意個成份表.

大宅

2019新春慶豚圓

Linda_lady 發表於 19-2-17 03:14
平時賣$279, 我會留意下佢地FB公佈有咩優惠, 岩岩屈臣氏個優惠已完, 而家一田仲有8折優惠同送米/口水肩.

...

星期五會去bb展睇埋,我仔皮膚唔好又奀

複式洋房

回覆樓主:

你地開奶時,會吾會好多泡泡? 我女飲完,成半樽泡 。但我女好鐘意飲呢隻

男爵府

2019勳章

anayung1120 發表於 19-2-18 10:10
你地開奶時,會吾會好多泡泡? 我女飲完,成半樽泡 。但我女好鐘意飲呢隻
...

會呀,好多泡

男爵府

anayung1120 發表於 19-2-18 10:10
...

我覺得都唔係好多泡泡, 同之前飲開既能恩差不多, 印象中美素仲多泡.

男爵府

2019勳章

回覆樓主:

報料:一田又有減價,3號$223

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊