懷孕前後

跳至

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

呢個星期差唔多每晚一到半夜3, 4點就會紮醒, 肚入面嘅妹妹就不停打功夫咁搞到我瞓唔到, 已經盡量keep住左側瞓, 但瞓得太耐手腳又會麻痺要轉右側, 一轉右側就feel到佢郁得好勁好似話比我知佢喺肚入面唔舒服咁。。。每晚都係咁好辛苦好攰, 日頭仲要照顧大囡(兩歲半), 點算好?

伯爵府

adakids 發表於 18-11-16 04:27
呢個星期差唔多每晚一到半夜3, 4點就會紮醒, 肚入面嘅妹妹就不停打功夫咁搞到我瞓唔到, 已經盡量keep住左側 ...

後面會越黎越辛苦

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

大B最好請屋企人話姐姐湊,你覺得唔對路,就最好睇醫生喇。

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

呢個星期差唔多每晚一到半夜3, 4點就會紮醒, 肚入面嘅妹妹就不停打功夫咁搞到我瞓唔到, 已經盡量keep住左側 ...

我而家三十二週四。。都係訓得三四個鐘就醒,但肚果個好小踢我。。有時只會轉身比個背我,佢陏咁小,我好驚架。。。

伯爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都係32週4,每晚都瞓唔到,又係瞓到3,4點會醒,條腰又攰又痛,朝早又要一早送女返學,個人真係好攰
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

洋房

2019新春慶豚圓

我由第三、四個月開始已經訓得唔好,依家36週,訓得更加差,點訓都唔舒服,每晩都係腰痛、肚硬、去廁所、肚餓、阿女踢... 做媽媽真係唔容易,大家加油(emoji)(emoji)

複式洋房

2019新春慶豚圓

要預左再後期d訓得更辛苦,行路更加是舉步維艱只好加油(emoji)(emoji)!

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊