自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

anitalok2005 發表於 18-11-16 13:53
回覆 water_ma 的帖子

講到我衰到pk, 由細細个黑住老豆,我个性反叛離家出走,有一個仔,另一個小產咗,從 ...

只係你冇遇過準嘅人。十幾年前我都遇過幾個準嘅,不過已經好多年冇再遇到啦
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

anitalok2005 發表於 18-11-16 15:09
回覆 bbsonyy 的帖子

是誰介紹你的?

我姑仔話佢同事睇過, 覺得準, 約埋我一齊去

佢講我姑仔今年遇唔到真命天子就成世嫁唔出, 都有提過可以幫佢做法事, 仲話之前幫個中女做完之後人地識左飛機師男友

wcpcelia    發表於 18-11-17 10:44

禁止訪問

男爵府

咁你姑仔有無比$做法事?有姻緣嗎?

男爵府

anitalok2005 發表於 18-11-16 15:36

咁你姑仔有無比$做法事?有姻緣嗎?

冇做法事, 佢就係岩岩甩拖所以去睇, 暫時未有新男朋友

大宅

我都想分享一個, 葵涌廣場擺檔. 門口賣D 風水嘢, 佢又係話我克死老豆老母, 做老姑婆成世冇人X (X 交動作), 跟住叫我改名, 買個牌掛心口

已刪除用户

男爵府

anitalok2005 發表於 18-11-16 14:02
回覆 fivebeanrice 的帖子

無吖,佢講咗好多次做法事,我都無答應佢,佢已經好唔耐熉咁。。。。。前前後後 ...

佢把口都幾毒

侯爵府

wongjackie 發表於 18-11-16 15:48
我都想分享一個, 葵涌廣場擺檔. 門口賣D 風水嘢, 佢又係話我克死老豆老母, 做老姑婆成世冇人X (X 交動作), ...
呢個聽過, 問咩都係叫您改名

大宅

anitalok2005 發表於 18-11-16 13:53

講到我衰到pk, 由細細个黑住老豆,我个性反叛離家出走,有一個仔,另一個小產咗,從 ...
一個唔準又未必個個都唔準嘅

伯爵府

anitalok2005 發表於 18-11-16 14:02

無吖,佢講咗好多次做法事,我都無答應佢,佢已經好唔耐熉咁。。。。。前前後後 ...

神棍~好黑心口賤

珍珠宮

你也替佢批一卦!
「今日你呃唔到我!」

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

不嬲都唔信,信自己多D

子爵府

畀面勳章

佢檔口聽日就會比人燒,把口咁臭

大宅

我都睇過一個係車公廟擺檔,但係佢淨係新年先擺,都係380.....但我自己覺得唔錯,點解咁講....因為我記得我問佢有邊年我會中六合彩,佢講左兩年出黎話我有可能橫財最旺......係個兩年入面.....我平時會買的號碼真係中左2獎....非常可惜我無買到.....到今時今日我都超級後悔....當時我抱住一半半心態隨口問,以為佢都係吹水答.......我之後再問幾時再會中....佢話唔會啦⋯⋯我喊左好耐

雖然好似打手post...但可能咁岩個師博吹水吹中左我一生人唯一的發達機會....又或者佢夾到的我....個師傅好好人但係普通話口音,好難聽得明佢講乜,同埋佢好慢,唔好催佢.....佢唔係一黎就講到你點點點個d....

大宅

deer123 發表於 18-11-16 21:39
我都睇過一個係車公廟擺檔,但係佢淨係新年先擺,都係380.....但我自己覺得唔錯,點解咁講....因為我記得我 ...

未完....
個師傅要我每樣野問,佢再答....就算我d問題幾低能(例如中六合彩)佢都會諗好耐再答.....我睇過佢兩次就無左睇......因為我無乜野想知住.....不過師傅年紀都開始大.....我都好驚第時有乜想問無人問.....不過我又覺得人生無一個‘人’可以100%準確知道....講到7-8成已經好勁.....而家過年我會叫老公行過就比封利是個師傅同佢拜下年

男爵府

似咒人多過似睇相

大宅

嘩!
把口咁臭!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

eeaa 發表於 18-11-16 13:34
依度不嬲多人搵食

係越嚟越多

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

首頁
12345...6

尾頁

跳至