自由報料

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

咦...好抵...唔知明天重有冇呢?
因我已揀齊野..但老公話佢都想睇睇
要等佢明天得閒睇埋先落得單

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

謝謝分享

子爵府

我都買咗,真係好抵,排朱古力要一百蚊

珍珠宮

都敏俊C 發表於 18-11-16 22:14
我都買咗,真係好抵,排朱古力要一百蚊

會唔會係D 近期貨

趕散貨咋

有冇JM 已經收左貨參考下?

珍珠宮

wendyau 發表於 18-11-16 17:11
除左滴露,可以買咩?

利潔時o既品牌

見樓主圖入面o既16個logo

伯爵府

回覆樓主:

男爵府

好媽媽勳章

台灣小松 發表於 18-11-16 18:07
不過冇咩信心幫襯佢

上次因為優惠,買野 加 $19.9 (原價$49.9) 換洗衣波(有貨加到入購物車), 錢都收 ...

係咪安排送貨日子隔左好多天?我有幾次買左特價野,送果陣e黎話無货,退$。但是我隔幾日先收货,可能係咁。

公爵府

台灣小松 發表於 18-11-16 18:07
不過冇咩信心幫襯佢

上次因為優惠,買野 加 $19.9 (原價$49.9) 換洗衣波(有貨加到入購物車), 錢都收 ...
已說出重點來, 我都試過中伏.

大宅

GS1968 發表於 18-11-17 00:58
係咪安排送貨日子隔左好多天?我有幾次買左特價野,送果陣e黎話無货,退$。但是我隔幾日先收货,可能係咁 ...

吾係

係收到其他貨, 但優惠價$19.9加購既就 「被取消」。
我有聯絡cs,我話 洗衣波 我吾急用,我等得,你地有貨再俾我,點解要單方面 取消我既貨。
得到既回覆係,而家冇貨亦吾知幾時有貨,會退番錢! 過左幾日, 根本又有貨,但賣番正價 $49.9。

wcpcelia    發表於 18-11-17 13:26

大宅

Yeelim 發表於 18-11-17 01:02

係! 堅伏! 又浪費時間搵cs!

佢地marketing 簡直係趕客

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

台灣小松 發表於 18-11-17 02:09
吾係

係收到其他貨, 但優惠價$19.9加購既就 「被取消」。

咁如果到時話送哂朱古加奶,咁咪奶野?其實人地落單時佢應該知道有幾多存貨,冇就話售磬啦

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vivian0919 發表於 18-11-17 10:51
咁如果到時話送哂朱古加奶,咁咪奶野?其實人地落單時佢應該知道有幾多存貨,冇就話售磬啦
...

我都訂咗!不過朱古力奶不是加購而是送贈,可能不會被取消呱……

大宅

回覆樓主:

百佳好似抵d

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Domdom都計,好快夠數

子爵府

Yeelim 發表於 18-11-17 01:02

我剩係試過星期二特價專區,有件$10貨好抵,我諗住一次過買夠40件送貨,明明$都比埋,夜晚發現佢cut左我張單唔比買,去CS反映意見,就話過機時信用卡有問題,唔關佢事,根本就是唔比我買咁多!

子爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-11-16 22:32
會唔會係D 近期貨

趕散貨咋

星期二訂,星期四收貨
朱奶 2019年7月24日到期

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

珍珠宮

purple8262 發表於 18-11-17 11:00
百佳好似抵d

但相關品牌只得5個 都是家居清潔用品

樓上JM買Dom 的話就不適合了

複式洋房

百佳都是伏,昨天執齊$299 滴露產品,到俾錢時話做唔到,唔送。
我俾返個廣告佢睇,收銀員立即發脾氣,又是趕客

首頁

尾頁

跳至