自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

日本電視台採訪香港半島酒店千金生活 飯後搭直升機空中散步

https://www.hk01.com/%E9%96%8B%E7%BD%90/256832/%E6%97%A5%E6%9C%AC%E9%9B%BB%E8%A6%96%E5%8F%B0%E6%8E%A1%E8%A8%AA%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%8D%8A%E5%B3%B6%E9%85%92%E5%BA%97%E5%8D%83%E9%87%91%E7%94%9F%E6%B4%BB-%E9%A3%AF%E5%BE%8C%E6%90%AD%E7%9B%B4%E5%8D%87%E6%A9%9F%E7%A9%BA%E4%B8%AD%E6%95%A3%E6%AD%A5?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=mama

5房3廳1飯廳2廚房, 大到呢?

男爵府

2024勳章

這些机會不是我

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

好似日本人

大宅

回覆 oceandeepsea 的帖子

日本讀東京音樂大學

wcpcelia    發表於 18-11-17 14:56

水晶宮

媽媽是日本人嗎?

侯爵府

佢媽媽係日本人,爸爸係鬼佬,但唔知乜嘢國藉,我開頭仲以為佢係香港人添。

公爵府

真係好醜命生成

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

以為係日本電視台主持,睇睇下又唔似

珍珠宮

我有D亂,
半島酒店老闆唔係嘉道理(董事)咩? 佢太太好似係白人。
定係呢個報道o既"半島集團" 唔等同半島酒店? 又或者係講緊日本半島酒店? 又或者講緊其中一個董事?

大宅

媽媽個頭套.....唔識欣賞.......好似爆炸狗
品味真係幾有錢都買唔到......

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2023年兔年勳章

imlcc 發表於 18-11-16 16:20
佢媽媽係日本人,爸爸係鬼佬,但唔知乜嘢國藉,我開頭仲以為佢係香港人添。
...

報導講爸爸係英國人

https://topick.hket.com/article/2208941/%E6%97%A5%E6%9C%AC%E7%AF%80%E7%9B%AE%E7%9B%B4%E6%93%8A%E5%8D%8A%E5%B3%B6%E9%85%92%E5%BA%97%E8%91%A3%E4%BA%8B%E5%8D%83%E9%87%91%E5%A5%A2%E8%8F%AF%E7%94%9F%E6%B4%BB%E3%80%80%E9%A3%9F%E5%AE%8CLunch%E6%90%AD%E7%9B%B4%E5%8D%87%E6%A9%9F%E5%88%B0%E7%B6%AD%E6%B8%AF%E3%80%8C%E7%A9%BA%E4%B8%AD%E6%95%A3%E6%AD%A5%E3%80%8D

象牙宮

2024年龍年勳章

goat 發表於 18-11-16 16:36
我有D亂,
定係呢個報道o既"半島集團" 唔等同半島酒 ...

嘉道理家族,好似冇上過電視分享富裕生活?

大宅

回覆 cathyliu1127 的帖子

珍珠宮

珍珠宮

Sumyeema1 發表於 18-11-16 17:00
嘉道理家族,好似冇上過電視分享富裕生活?
成個集團D高層都好低調, 今次咁高調有D奇怪

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

每星期一次呢d "派對" 由7點至4點? 仲有咩做? 玩啤牌打麻雀賭錢?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

翡翠宮

抹茶珍珠 發表於 18-11-16 16:06
日本電視台採訪香港半島酒店千金生活 飯後搭直升機空中散步

https://www.hk01.com/%E9%96%8B%E7%BD%90/25 ...

呢件好野嚟架,IQ 高達156...假如掉落塵世間(住下劏房,去麥記洗下廁所,拎廿蚊過一日)歷練三兩年,前途無可限量

水晶宮

畀面勳章

goat 發表於 18-11-16 16:36
我有D亂,
定係呢個報道o既"半島集團" 唔等同半島酒 ...

而家半島酒店集團好似都仲係嘉道理後人喎
但睇呢位千金個姓佢又應該唔係嘉道理後人

還是佢只是嗰d集團高層個女喳?

首頁

尾頁

跳至