自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

簡單D, 搵鹽洒你老公

認真答, 就算係真都唔一定跟佢返屋企既.唔駛太緊張

男爵府

blackberry 發表於 18-11-16 18:39
簡單D, 搵鹽洒你老公

認真答, 就算係真都唔一定跟佢返屋企既.唔駛太緊張

唔該曬你, 我聽完C6 講我個心驚到而家 ,因為C6 揸咗 三十幾年車 ,又有開夜間的士 ,都未試過 咁驚嚇

伯爵府

siuchan18 發表於 18-11-16 18:44
唔該曬你, 我聽完C6 講我個心驚到而家 ,因為C6 揸咗 三十幾年車 ,又有開夜間的士 ,都未試過 咁驚嚇 :to ...

唔使驚啦,燈位見過隔離係紙紮車,帶玉斷開一半嘅我仲同你講緊野。

KKKKit    發表於 18-11-16 19:03
KKKKit    發表於 18-11-16 19:02

子爵府

bubu7 發表於 18-11-16 18:48
唔使驚啦,燈位見過隔離係紙紮車,帶玉斷開一半嘅我仲同你講緊野。

你呢個好驚嚇

男爵府

請問係咪又係揸夜間車見到嗎?

珍珠宮

唔該曬你, 我聽完C6 講我個心驚到而家 ,因為C6 揸咗 三十幾年車 ,又有開夜間的士 ,都未試過 咁驚嚇 :to ...

唔好自己嚇自己住,睇下cam確認下先

伯爵府

siuchan18 發表於 18-11-16 18:51
請問係咪又係揸夜間車見到嗎?

係,兩件事都係深宵時份。架車後尾轉右,我turbo 直行; 玉就在屋企樓下行人路。

大宅

siuchan18 發表於 18-11-16 18:21
C6 今朝六點十五分 開車 ,去舂磡角 接老闆, 走捷徑 ,行到 歌連臣角 門口, 見到 有個 著紅衫紅褲黑鞋, ...

男爵府

siuchan18 發表於 18-11-16 18:21
C6 今朝六點十五分 開車 ,去舂磡角 接老闆, 走捷徑 ,行到 歌連臣角 門口, 見到 有個 著紅衫紅褲黑鞋, ...

唔駛驚,我由细住這到大,現在仲住緊,有乜未見過,現在仲健在

水晶宮

回覆樓主:

等睇片包膠

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

男爵府

LOVEJELLY 發表於 18-11-16 18:59
唔駛驚,我由细住這到大,現在仲住緊,有乜未見過,現在仲健在

有你哋咁講,我個心都定啲, 唔該曬你。

大宅

真係個D,唔會咁清晰,應該唔係

男爵府

siuchan18 發表於 18-11-16 19:04
有你哋咁講,我個心都定啲, 唔該曬你。

無論真又好假又好何必深究?本住個心無害人更加無害佢,大家河水不犯井水,偶爾遇到我會同自己講行快啲睇佢唔到佢又睇我唔到

男爵府

回覆樓主:

其實唔駛驚,你不犯佢佢不犯你。
我都試過夜晚老公揸車我坐隔離,好多人等緊過馬路,我見到一個女人塊面白色的,木無表情,紅衫紅褲好似褂咁好多花,好突出的。但佢身邊所有人都無望佢,佢就好似公仔一樣企係度。。。我估佢應該唔係人。

男爵府

LOVEJELLY 發表於 18-11-16 19:09
無論真又好假又好何必深究?本住個心無害人更加無害佢,大家河水不犯井水,偶爾遇到我會同自己講行快啲睇 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

真係見過人咁著,睇真d,原來係夏蕙姨
撒鹽係可以淨化

男爵府

回覆樓主:

等睇结果。
Tks!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

燈位見紙紮車,好似有套戲係咁架!

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

其實你老公又無撞到佢,就算真係阿飄,佢都係經過啫,使咩咁驚?

首頁
12345...8

尾頁

跳至