自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

得9歲仔,話點都唔揀男校,話驚冇拖拍,而家d細路真係老積到一個點,勁好笑

SiuBBee    發表於 18-11-17 16:05

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

9歲就擔心中學同拍拖? 好早熟

水晶宮

9歲就咁擔心追女仔問題,曵曵呀!

wcpcelia    發表於 18-11-17 16:52

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

MM2H 發表於 18-11-17 16:10
9歲就擔心中學同拍拖? 好早熟

仲係男仔,我以為佢仲係玩緊爆旋x旋

大宅

回覆樓主:

好有遠謀
c6以前中學讀男校,到讀yr 1就識左我拍拖到結婚
有時都投訴無咩機會識女仔就俾我綁住左
所以依家幫阿女揀學校(K1咋),佢千叮囑萬吩咐我。。。唔好揀女校

水晶宮

齋校大把join school, 又有ball去,又去choir比賽,又一齊玩樂器。

有時大家會互相交換學生,例如女校派3-4個去男校,男校又交換幾個去女校上堂,好正的

我喜歡齋校多d, 因為齋校多數係傳統名中。

寶石宮

hontari 發表於 18-11-17 16:20
好有遠謀
c6以前中學讀男校,到讀yr 1就識左我拍拖到結婚
有時都投訴無咩機會識女仔就俾我綁住左 : ...

寶石宮

wcandtt 發表於 18-11-17 16:42
齋校大把join school, 又有ball去,又去choir比賽,又一齊玩樂器。

有時大家會互相交換學生,例如女校派3- ...

咁睇下佢阿媽點諗啦

伯爵府

good_pig 發表於 18-11-17 16:04
得9歲仔,話點都唔揀男校,話驚冇拖拍,而家d細路真係老積到一個點,勁好笑
...

同佢講唔需要擔心,仔中四讀男校,中三佢已經同我講好多同學拍拖,點識?!補習社同Facebook ,社會進步了,除非佢係基唔係唔需要擔心,我反而鍾意仔讀男校,返學簡單d成班佬感情又會好d

公爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章

good_pig 發表於 18-11-17 16:04
...

我個仔8歲已經揀定同學仔做老婆(emoji)(emoji)嘔血
有你 我可以坐擁天下,沒你 我的世界依然偉大!

寶石宮

fatping 發表於 18-11-17 16:52

同佢講唔需要擔心,仔中四讀男校,中三佢已經同我講好多同 ...

佢阿媽勁笑住咁講,話考得好就大把學校揀

寶石宮

candywong2010 發表於 18-11-17 16:56
我個仔8歲已經揀定同學仔做老婆(emoji)(emoji)嘔血

做人勁有planning

公爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章

good_pig 發表於 18-11-17 17:22
做人勁有planning

問題係佢又話未決定,大個左唔知靚唔靚好煩惱
有你 我可以坐擁天下,沒你 我的世界依然偉大!

侯爵府

candywong2010 發表於 18-11-17 17:54

真係好多煩惱

寶石宮

candywong2010 發表於 18-11-17 17:54

少男心事

侯爵府

正確選擇

水晶宮

男女校都可以冇拖拍㗎
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

寶石宮

bmuimami 發表於 18-11-17 18:32
男女校都可以冇拖拍㗎

機會可能大d卦

大宅

我仔小四已決定要入男校

珍珠宮

wcandtt 發表於 18-11-17 16:42

有時大家會互相交換學生,例如女校派3- ...

我當時都做過一年男校女生.... 好多回憶......

首頁

尾頁

跳至