跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

我阿B識喇 ... 一訓平就要反身,差D換片都換唔到!!

大宅

我阿b都未識...不過成日在床仔360度轉圈...又打側身...算係努力緊啦

大宅

我小B女今日識得反身LU!
不過反轉咗就唔識反回來,要叫救命!

別墅

我果個未識呀~

別墅

B姐一日比一日反得多左, 真希望呢個WEEKEND可目度呢一刻~

複式洋房

我阿b都未識呀...

複式洋房

我個女一月五日,出世就識則身,因為我成日都訓底餵人奶,有一次唔知點解反轉左,但之後都冇再試過............

複式洋房

我果B個未呀~

大宅

我個B識啦,但好多時自己'摘'住隻手,要幫一幫佢至得~

大宅

尋日阿b好搞笑,自己係床仔反左,但隻腳"kick"住左郁唔到,因為已經打橫左個身,張床唔夠長,定左鏡一陣,好似諗緊方法咁,個咀又啜緊奶咀,冇叫救命...最後我都忍唔住叫c6幫下佢...而我當然係拍緊佢呢個咁珍貴既時刻啦

別墅

原帖由 juneykl930 於 09-5-27 15:14 發表
尋日阿b好搞笑,自己係床仔反左,但隻腳"kick"住左郁唔到,因為已經打橫左個身,張床唔夠長,定左鏡一陣,好似諗緊方法咁,個咀又啜緊奶咀,冇叫救命...最後我都忍唔住叫c6幫下佢...而我當然係拍緊佢呢個咁珍貴既時刻啦:ilov ...

複式洋房

回覆 20# 林嗅四 的文章

我囡囡19/1出世未識反轉身只係側身.不過好鍾意抱直佢唔鍾意打平身

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我阿B都係識轉身,但隻手一時時識得拿返出來,又鍾意打直抱,同埋抱住佢坐响度看電視,最近仲學做女高音,不停尖叫.

大宅

我阿b又係好鍾意睇電視同成日尖叫,有時仲連電話都講唔到tim

大宅

小B女識反身一個星期,依家不停噤反,但一反轉一陣又叫救命,因為仲未識反回來,但幫佢瞓平唔夠五秒又反過.
唔知幾時先可以學識反完身再還原呢?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我個仔識轉身啦..

別墅

得左LA~~ 我個女尋日終於反左la, 佢仲會笑到hehe聲潻~~

大宅

畀面勳章

我b囡1月7日出世架, 而家識反身, 但對手仔就仲未夠力撐...
每個bb既發展進度都唔同, 所以唔使擔心既~~

大宅

我阿b前日都反左一次...而家成日半趴半側咁,有d擔心...而家唔敢比佢自己喺床仔瞓,唯有喺大床陪佢瞓著先抱返床仔,驚佢反左又唔叫...整親都唔知

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

反到一大半啦...屁股仔向天,但佢手仔唔夠力 '摘'住自己一隻手,反唔晒,要幫佢至得~

首頁

尾頁

跳至