網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人好似我 雙11到宜家,都只停留在12/11到目的地分揀中心,之後完全無晒消息。

大宅

BK Milk勳章

我都係,有2間,有一間發左落黎,仲有一間停左係北京

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

MARSELF 發表於 18-11-17 23:01
有無人好似我 雙11到宜家,都只停留在12/11到目的地分揀中心,之後完全無晒消息。
...

天貓超市? 邊間送貨? 打去貓超HK 問, 佢地會幫手
Stay Hungry , stay foolish !!

大宅

hinhin_ma 發表於 18-11-20 00:38
天貓超市? 邊間送貨? 打去貓超HK 問, 佢地會幫手

係超市呀,尋晚無啦啦司機打來送貨 睇物流話係分棟中心,可能太多野,無時間更新資料,有5件尋晚收了,但欠1件,司機又話公司話我已經收左個件,唉,次次貓超快靚正,1111搞成咁,今日旺旺客服,只不停話繁忙,稍後可試

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

MARSELF 發表於 18-11-20 15:10
係超市呀,尋晚無啦啦司機打來送貨 睇物流話係分棟中心,可能太多野,無時間更新資料,有5件尋晚收 ...

最緊要...未收果件仍是顯示未收.....唔好變左已收....

貓超HK有電話打去.... 22453203
Stay Hungry , stay foolish !!

大宅

hinhin_ma 發表於 18-11-20 20:39
最緊要...未收果件仍是顯示未收.....唔好變左已收....

貓超HK有電話打去.... 22453203

唔該晒你呀,我搵極都搵唔到香港電話

首頁

尾頁

跳至