自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

yaki Wong
佢衣著打扮紋身,我個人係冇咩意見,況且都知佢係心地好 肯幫老人家既一個女仔(如果一路有睇佢片都知)

不過自從睇完佢條摩洛哥片,印象完全改觀,大部份留言(除左侮辱的)都只係提佢小心 著多少少,唔知佢做乜發哂脾氣。我認同著得少唔化表預左要出事,但好多事冇人可以估到控制到,所以至少都要有危機意識 學識保護自己。我睇其他摩洛哥vlog ,有d經過貧民區都會著多小小布or加件外套,係出到去環境好的大城市先性感少少

講真唔岩聽 咪唔好睇留言or覆句thanks咪算囉,係要覆埋哂咩 我鐘意點著就點著,管好你地自己先啦,成日企係道德高地綁架人。

衰d講句 發生咩事 完全唔值得同情可憐

男爵府

SUMMER581 發表於 18-11-18 16:12
yaki Wong
佢衣著打扮紋身,我個人係冇咩意見,況且都知佢係心地好 肯幫老人家既一個女仔(如果一路有睇佢 ...

有係咁易睇過,有事抵佢死,依種人遲早出事

btw 陳怡點解唔鐘意?
我冇keep 住睇佢,只係睇過下,想八卦下

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢最近又hit返?youtube都成日彈出嚟
佢係有錢女?成日都旅行又整容,無讀書無做野?

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

SUMMER581 發表於 18-11-18 16:12
yaki Wong
佢衣著打扮紋身,我個人係冇咩意見,況且都知佢係心地好 肯幫老人家既一個女仔(如果一路有睇佢 ...

呢排睇少左yaki wong, 甘我唔中意陳怡多d

伯爵府

opl2 發表於 18-11-18 16:16
有係咁易睇過,有事抵佢死,依種人遲早出事

btw 陳怡點解唔鐘意?

諗野太負面 太自我中心 唔認同佢會鬧番你轉頭

好耐都冇睇佢,唔知有冇改變

伯爵府

我見佢賣廣告彈出黎,所以有睇過摩洛哥片
之前唔識佢,第一次睇,講真去呢d地方都無可能著咁少布啦
女仔都唔識自己保護自己

wcpcelia    發表於 18-11-18 19:16

伯爵府

cindy618 發表於 18-11-18 16:31
佢最近又hit返?youtube都成日彈出嚟
佢係有錢女?成日都旅行又整容,無讀書無做野?
...

唔係有錢女 之前賣con 現全職youtuber

伯爵府

kiu1112 發表於 18-11-18 16:38
呢排睇少左yaki wong, 甘我唔中意陳怡多d

兩個對我黎講都係差唔多

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

SUMMER581 發表於 18-11-18 17:56
唔係有錢女 之前賣con 現全職youtuber

一search之下之前賣假con?

複式洋房

回覆樓主:

我有時都會睇佢啲片,都覺得佢去摩洛哥條片, 都登佢驚驚哋。始終去到咁落後地方著得咁少。利申:我 都幾鍾意佢,覺得係一個好善良嘅女仔。

子爵府

回覆樓主:

我岩岩睇左 又覺得無咩野 都無波 似男人

伯爵府

bobo88hk 發表於 18-11-18 18:10
我岩岩睇左 又覺得無咩野 都無波 似男人

都係 非常安全 所以唔怪得佢咁大膽

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

近期睇左兩條窮遊片,專登寫個咁嘅標題引人睇,其實對方不止幾君子,講到人地咩熊抱佢,非禮佢咁,幾個女仔咁嘅穿著去這些地方...做女仔都唔保護下自己,已dislike左佢嘅片

伯爵府

florencelee123 發表於 18-11-18 18:09
我有時都會睇佢啲片,都覺得佢去摩洛哥條片, 都登佢驚驚哋。始終去到咁落後地方著得咁少。利申:我 都幾鍾 ...

只要你唔好道德綁架佢 佢都會好善良咁對你

水晶宮

Angelice-BeBe 發表於 18-11-18 18:15
近期睇左兩條窮遊片,專登寫個咁嘅標題引人睇,其實對方不止幾君子,講到人地咩熊抱佢,非禮佢咁,幾個女仔 ...

有理由相信特登

伯爵府

cindy618 發表於 18-11-18 18:01
一search之下之前賣假con?

好似係

男爵府

回覆樓主:

佢講過整容有sponsor

珍珠宮

回覆樓主

條片之前有人post上嚟睇過下
起初都係善意留言提佢有危機意識,著多件衫
不過方仗嬲嬲豬寸人先
之後先多留言攻擊佢

跟住試衫段片封面畫面整到店主性騷擾同非禮佢咁
下面留言都話佢唔好整d有損店主聲譽嘅標題
方仗又繼續同人開火
佢淨係鍾意聽啱聽留言,其他話佢、提佢都唔得架
無危機意識、好幼稚同好自我中心

伯爵府

Angelice-BeBe 發表於 18-11-18 18:15
近期睇左兩條窮遊片,專登寫個咁嘅標題引人睇,其實對方不止幾君子,講到人地咩熊抱佢,非禮佢咁,幾個女仔 ...

佢個解釋又九唔搭八, 都唔知佢up乜

伯爵府

picky1214 發表於 18-11-18 17:24
我見佢賣廣告彈出黎,所以有睇過摩洛哥片
之前唔識佢,第一次睇,講真去呢d地方都無可能著咁少布啦
女仔都 ...

佢話佢自己識保護喎, 駛乜我地教

首頁

尾頁

跳至