自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

用就吾會用,不過企響道去小便個概念幾好,講真去公廁無乜女士肯坐落個馬桶,另外有d老人家會腳軟,坐左好難先起到身,如果可以企響道去小便就最好

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

肯定勁污糟

珍珠宮

畀面勳章

Cateye8888 發表於 18-11-18 17:42
太無私隱,我唔會用!
比人望住,點去?屙都屙唔出啦
後面比人偷影都唔知!咪攪!其實係 ...

......除左強國人, 我唔覺得會有人用....

珍珠宮

畀面勳章

water_ma 發表於 18-11-18 18:18
要攝個尿斗入去
搞一大輪先屙到
其實直接入坐廁屙

正解,

而且唔小心掂到屁屁.......

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

太無私隱,我唔會用!

企係度尿尿未2邊流大脾?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

成個廁所咪好臭尿味

大宅

太無私隱,我唔會用!

可能係design by 男人
[img align=left]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20070117_7_BBD+is.png[/img]

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

如果想快,好趕時間 , 或者廁所已經好邋遢想快啲走,我會試用。

珍珠宮

happeecc 發表於 18-11-18 18:56
可能係design by 男人

我都覺係,因為唔知end user 要乜

男爵府

回覆樓主:

除咗方便使用者,有無諗下D清潔姐姐?人哋宜家已經抹餐死?

用到成地都係,諗起過畫面都覺得核突

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

老實說,平時女廁D馬桶周圍都係尿,都唔敢坐落去,敢何況哩款尿兜,又唔同男人用條野好似水喉咁痾尿咁方便控制

珍珠宮

分甘同味 發表於 18-11-18 18:59
除咗方便使用者,有無諗下D清潔姐姐?人哋宜家已經抹餐死?

用到成地都係,諗起過畫面都覺得核突 :zombie ...

周地都係尿,好容易滑倒,乜私隱都無曬!
諗起個畫面,你上司或下屬望住你尿尿,重知你著乜底褲,重要M到全邨人知道

水晶宮

熱血金章

lam133 發表於 18-11-18 18:45
企係度尿尿未2邊流大脾?

應該要有附助器先用到,好耐之前已經見過,話for啲女性行山用,我覺得唔work, 事關大部份華人女性無修毛嘅習慣,就咁蓋個器具係面頭再去厠所,我只會聯想到整濕哂啲毛,跟住又要清潔一大輪。

然後個器具又點保存呢?

要快,不如係排隊時解定皮帶,褸扣,應該都可以快到少少。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

(Samantha) 發表於 18-11-18 17:49
絕對唔會!!

勁核突囉, 諗下著住條裙丶牛仔褲丶 OL。。。。痾完點用紙巾?

仲要牙起隻腳,條底底係knees上咁去?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Cateye8888 發表於 18-11-18 19:05
周地都係尿,好容易滑倒,乜私隱都無曬!
諗起個畫面,你上司或下屬望住你尿尿,重知你著乜底褲,重要M到 ...

好核突

珍珠宮

咪玩啦, 諗出黎果個都腦殘

子爵府

(Samantha) 發表於 18-11-18 17:49
絕對唔會!!

勁核突囉, 諗下著住條裙丶牛仔褲丶 OL。。。。痾完點用紙巾?

佢應該係同你坐無影凳一樣使用方法, 如廁之後 照喺嗰個位清潔,只不過係冇一格格咁樣

公爵府

mydearson 發表於 18-11-18 17:47
我諗首先要花時間認識和學習使用

我其實好耐以前見有賣,for 行山女事們方便解決,我都想了解下点用。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咁都用到, 女廁就吾洗一格格有門啦.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

咪玩啦

首頁
12345...7

尾頁

跳至