自由講場

跳至
Del  

首頁
12345...6

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

可能佢一直係短髮,我覺得佢個樣係屬於有個性多於靚keep得幾好

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

以前初出道真係迷到唔少人
可惜好勝同空姐d新聞令人覺得佢唔靚

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

SandyM0060 發表於 18-11-18 23:38
真心,42歲keep到咁真係好靚。佢5官都靚,唔明點解依度d jm又話佢c奶又話覺得佢從來 ...

好靚
某DJM品味非一般

伯爵府

回覆樓主:

生完完全無少女味,好c9,成個人大份晒

水晶宮

mctl1995 發表於 18-11-19 00:33
認同x2,連gigi都話又c9,又大媽,真係好有興趣知道佢地四張二時有幾靚
...

BK大媽定義=靚過佢地,fit過佢地,後生過佢地就叫大媽

伯爵府

回覆樓主:

咁嘅歲數樣又唔膠,keep到咁仲想點

男爵府

bobochan0101 發表於 18-11-19 00:27
認同!呢度D jm 連Gigi 都話有c9 feel , 我好有興趣知道呢D jm 42 歲係點,同埋keep 成點.
...

我始終get唔到佢點樣生完之後師奶咗, 你話成熟咗 ,過身横咗少少 (但都唔係好覺)可能係, 但點都唔係師奶吖嘛,,,

珊瑚宮

goodbabi 發表於 18-11-19 00:38
好想知呢度啲jm 係咪個個都好高質?

當年個look 真係好得...

佢係明星, 又無才華sell, sell樣, 點同一般人比較, 對佢有個樣要求好正常。
當年都係sell清純, 講靚未到佢, 現在更加啦。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

雖然唔鍾意佢,但同意佢keep得好好仲係好靚,唔似42。不過都要睇佢點打扮,有時見佢會著得好顯老,尤其果個位元堂廣告 ,形象指導要打patpat
BK好多世外靚女架 ,標準梗係高啲啦

子爵府

Waiwai11 發表於 18-11-18 20:07
好襟老

中學時代覺得一般,但而家覺得靚。
當然 BK 更多天仙下凡

子爵府

生左仔之後係大媽左啲
但都仲係靚女

珍珠宮

回覆樓主:

總覺得佢女生男相
可能太高大,唔女性化

伯爵府

唔明點解佢長髮完全唔靚,連後生時長髪都唔得,正常女仔長髮一定唔會醜過短髮

子爵府

caa 發表於 18-11-19 07:39
唔明點解佢長髮完全唔靚,連後生時長髪都唔得,正常女仔長髮一定唔會醜過短髮 ...

陳茵媺長髮都係唔掂

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

水晶宮

回覆 cbeyond 的帖子

x2。靠賣樣賺錢,大眾要求唔同啦。

伯爵府

最近見過真人,好靚好sharp. 咁當然同廿幾歲少女有分別,但唔覺老態。
另外聽第一身資料,係一個做咗好事後叫人唔好知會傳媒嘅人。比較果D成龍還是誰誰誰大聲宣布自己會捐幾十萬幾百萬但走數嘅人根本不同level. 所以當年就算好勝,今日都係一個心地好的人。

公爵府

bobochan0101 發表於 18-11-19 00:27
認同!呢度D jm 連Gigi 都話有c9 feel , 我好有興趣知道呢D jm 42 歲係點,同埋keep 成點.
...

佢哋咪話自己童顔囉,40 幾似廿幾嘛,頂盡只似 30 頭喎,仲要素顏、少打扮,都好索㗎。呢度特別多隠世美女,唔恨得咁多㗎喇。

水晶宮

如果我4x時, 仲好似佢咁「大媽」,我願意

男爵府

...

若果你睇過佢地d回覆,個個過自己靚。42行出嚟似22喎。做完醫美,近乎完美喎。

首頁
12345...6

尾頁

跳至