自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

mocha20150323 發表於 18-11-19 00:08
梗係要夾啦,搵呢個地方住係因為有4個人嫁嘛。
我試過去旅行,佢地夜晚要去唱通宵k得我唔去,跟住佢地話, ...

讲下笑就得。
認真就割蓆。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

公爵府

cattz288 發表於 18-11-19 00:45
搞錯喇!
我聽過一個case, 3個好朋友參加旅行團, 其中一個話自己瞓得唔好想轉single房, 問兩個fd夾唔夾返 ...

人無恥便無敵。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

大宅

離隊果兩位唔係諗住唔夾呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

yes

子爵府

Mrs.Kangaroo 發表於 18-11-19 03:35
讲下笑就得。
認真就割蓆。

我覺得勁過分,個腦唔知咩構造,咁都講得出。酒店本身就book 曬
好彩我有朋友係果到,即刻去搵佢玩唔洗比人老屈仲收留左我一晚

公爵府

回覆樓主:

咁book之前有冇講明中途會離開一晚先?有講明我唔會要人夾。冇講明,突然離開就要夾。

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

JoanC 發表於 18-11-19 00:47
好睇係租 apartment 前講定係租咗之後先講啦!

如果一早租之前,大家都知有兩個會離開一晚,咁都決定租 a ...

同意

子爵府

夾,因為無轉地方住
一bk就幾晚

男爵府

mocha20150323 發表於 18-11-19 00:08
梗係要夾啦,搵呢個地方住係因為有4個人嫁嘛。
我試過去旅行,佢地夜晚要去唱通宵k得我唔去,跟住佢地話, ...

咁都得 呢啲仲係朋友,一早絕交啦。

伯爵府

開心吸收勳章

JoanC 發表於 18-11-19 00:47
好睇係租 apartment 前講定係租咗之後先講啦!

如果一早租之前,大家都知有兩個會離開一晚,咁都決定租 a ...

我認同

首頁

尾頁

跳至