親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

剛剛揾左機票,香港直航墨爾本,澳洲航空,二大二小,平均3500+,價錢好吸引!想墨爾本再飛悉尼,玩幾日,然後悉尼翻墨爾本再翻香港,唔知甘樣的安排好不好?預大約10days。第一次plan澳洲行程,麻煩各位有經驗JM多多指教!!

禁止訪問

珍珠宮

rnchan 發表於 18-11-19 09:54
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

樓主。。。睇得切嘛?

禁止訪問

珍珠宮

vunona 發表於 18-11-19 10:31
我有 Copy ( 不過好快又會消失 ... ) :

澳洲航空有航班去 Sydney.

我都係有呢個疑問,不過睇你買左未~

別墅

vunona 發表於 18-11-19 10:31
我有 Copy ( 不過好快又會消失 ... ) :

澳洲航空有航班去 Sydney.

因為我揾單程香港飛墨爾本,墨爾本飛悉尼,悉尼再翻香港,好似貴好多!貴1000+一個人!

別墅

終極熊貓 發表於 18-11-19 10:46
我都係有呢個疑問,不過睇你買左未~

我未買啊!宜家諗行程階段,因為第一次去!我睇唔到del左噶post的內容!

禁止訪問

男爵府

我買左星航,回程停星加坡玩幾日

別墅

minghui 發表於 18-11-19 18:02
因為我揾單程香港飛墨爾本,墨爾本飛悉尼,悉尼再翻香港,好似貴好多!貴1000+一個人!
...

你最好上網睇下內陸機幾錢,再決定抵唔抵, Melbourne 去sydney來回,都要成2,3百澳紙,當然如果選擇廉航會平些。

大宅

minghui 發表於 18-11-19 01:20
剛剛揾左機票,香港直航墨爾本,澳洲航空,二大二小,平均3500+,價錢好吸引!想墨爾本再飛悉尼,玩幾日, ...

墨爾本和悉尼都是大城市, 個人口味, 我會二撰一,

1. 墨爾本+塔斯曼尼亞

2. 悉尼+布里斯本

大宅

今年暑假想去悉尼墨爾本預計14日,再加埋黃金海岸同布里斯班,係咪好貪心呢⋯⋯

男爵府

dog9_dog9 發表於 19-1-11 08:52
今年暑假想去悉尼墨爾本預計14日,再加埋黃金海岸同布里斯班,係咪好貪心呢⋯⋯
...

我都係咁PLAN, 不過我係EASTER去.

首頁

尾頁

跳至