親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

話咁快又過二千大關啦, 開張大吉, 繼續傾啦喂~~

男爵府

如果想睇返Part I, 按以下:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2038775&extra=&page=1

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Good morning.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Morning ar!!

我一返到公司就第一時間開左bk個web先.

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

報到先

珍珠宮

lestat,

你就好啦, 我搭屋苑村巴返工, 所以無機會搭mtr.

咁多位靚媽, 5月1-3號你地會同d寶貝去邊樹玩, 有咩idea?? HK真係無咩地方去, 依家抓緊頭都唔知去邊好??

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

5.1我就飛台灣
可以考慮去挪亞方舟, 5月應該開喇.
原帖由 LongRyan 於 09-4-17 09:54 發表
lestat,

咁多位靚媽, 5月1-3號你地會同d寶貝去邊樹玩, 有咩idea?? HK真係無咩地方去, 依家抓緊頭都唔知去邊好?? ...

男爵府

原帖由 lestat 於 09-4-17 10:07 發表
5.1我就飛台灣

What is 挪亞方舟?

5月頭唔好返大6, 留港消費! 去離島行下都好呀 (但船票都幾貴.)

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係馬灣樹架

開part II
原帖由 KristyMum 於 09-4-17 10:17 發表

5月頭唔好返大6, 留港消費! 去離島行下都好呀 (但船票都幾貴.)

珍珠宮

原帖由 lestat 於 09-4-17 10:07 發表
5.1我就飛台灣

5月1號唔知開未?? 開左都實多人都爆. 又唔敢去Ocean Park, Disneyland, 肯定好多自由痕.

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

報到...妳o地就好啦...一放假就有得出去 wet...我暑假o個 part 都未攪就收到我C6o既壞消息...佢叫我出年農曆年唔好買機票住...因為多數無得放...不過都有 good news o既...佢話為o左補償...所以今次o既文化之旅可以濃縮o左o的 $...改去日本...宜加頭都痕埋...東京大阪又去o左幾次...想去沖繩又好似無咩好玩...但又心思思想去環球影城...又唔知"典"plan好...話事話...豉油痕去大阪易唔易??

珍珠宮

原帖由 smypig 於 09-4-17 10:34 發表
報到...妳o地就好啦...一放假就有得出去 wet...我暑假o個 part 都未攪就收到我C6o既壞消息...佢叫我出年農曆年唔好買機票住...因為多數無得放...不過都有 good news o既...佢話為o左補償...所以今次o既文化之旅可以 ...

我只係自由痕去東京, 大阪只跟團, 不過應該唔難既, 你問Kristymum佢應該有計.........你都係去啱囡囡既地方???

侯爵府

如果暑假去日本, 北海道la
原帖由 smypig 於 09-4-17 10:34 發表
報到...妳o地就好啦...一放假就有得出去 wet...我暑假o個 part 都未攪就收到我C6o既壞消息...佢叫我出年農曆年唔好買機票住...因為多數無得放...不過都有 good news o既...佢話為o左補償...所以今次o既文化之旅可以 ...

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 LongRyan 於 09-4-17 10:46 發表

我只係自由痕去東京, 大阪只跟團, 不過應該唔難既, 你問Kristymum佢應該有計.........你都係去啱囡囡既地方???o係ar~ 玩o個part就個囡...食o個part就C6...shopping o個 part lor wor 妳都估到啦

珍珠宮

原帖由 lestat 於 09-4-17 10:49 發表
如果暑假去日本, 北海道la

我未去過北海道...但係跟團去日本其中有2次個導遊話如果妳有仇人...妳介紹佢夏天去北海道...
講幾句o黎聽吓...有咩玩...暑假有無直航...thx.

大宅

報到先, 我係上星期去完, 睇我個blog啦^^

原帖由 KristyMum 於 09-4-17 10:17 發表

大宅

我都無坐MTR好耐啦.

原帖由 LongRyan 於 09-4-17 09:54 發表
lestat,

咁多位靚媽, 5月1-3號你地會同d寶貝去邊樹玩, 有咩idea?? HK真係無咩地方去, 依家抓緊頭都唔知去邊好?? ...

侯爵府

點解個導遊會咁講 7,8月去北海道首選富良野同美瑛, 睇薰衣草花田 , 去小樽睇下玻璃制品, 旭川睇動物, 想shopping可以去札幌, 仲有好多好多...... 真係去10日8日都一定唔會悶, 不過夏天週圍都見到hk人, CX有直航去札幌.
原帖由 smypig 於 09-4-17 10:52 發表

我未去過北海道...但係跟團去日本其中有2次個導遊話如果妳有仇人...妳介紹佢夏天去北海道...

大宅

唔係wor, 我之前暑假去北海道睇花, 真係好鬼正wor.

原帖由 smypig 於 09-4-17 10:52 發表

侯爵府

而家係咪一定要團體名義預約先去得? 你去果日多唔多人?
原帖由 fionayeung 於 09-4-17 11:09 發表
報到先, 我係上星期去完, 睇我個blog啦^^

首頁

尾頁

跳至