親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係呀, 不過仲好啦, 考試時會讀得無咁辛苦, 博佢仲有返少少記性嘛!

原帖由 KristyMum 於 09-4-17 12:59 發表

咁6月又考試, 咪好密??

男爵府

咪就係, 錢係一個最重要既問題呀!

原帖由 KristyMum 於 09-4-17 13:03 發表

唔超平引唔到我地再戰喎!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

名校係咁谷ga啦
原帖由 KristyMum 於 09-4-17 12:59 發表

咁6月又考試, 咪好密??

男爵府

阿仔果間唔係名校喎, 一年考2次試添咋, 有好多一年考4次架! 好在唔谷咋, 如果谷我仲在生咩?! 一定激死左好耐啦!

原帖由 portiabb 於 09-4-17 13:07 發表
名校係咁谷ga啦

琥珀宮

其實我都未知佢究竟係咪同業...
原帖由 KristyMum 於 09-4-17 13:01 發表

佢又有同業平飛麻, 之前講過啦.

男爵府

原帖由 GaryF 於 09-4-17 13:10 發表
阿仔果間唔係名校喎, 一年考2次試添咋, 有好多一年考4次架! 好在唔谷咋, 如果谷我仲在生咩?! 一定激死左好耐啦!

名唔名都好, 宜家香港讀書, 壓力好大...俾d阿媽...

男爵府

原帖由 portiabb 於 09-4-17 13:11 發表
其實我都未知佢究竟係咪同業...

係囉, 唔知係佢定佢個佬?? 但算啦, 無謂起佢底!!

大宅

我呢個暑假都唔敢諗去邊, 呀仔9月小一, 唔知會讀邊間, 又驚學校有小一預備班, 成個暑假而家只係book左長沙個個YWCA camp去玩兩日.

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔係呱, cny都冇得睇, 全球暖化真係咁緊要
利誘攞permit得唔得
原帖由 KristyMum 於 09-4-17 12:58 發表

我都未攞到permit, plan mug 吖!!
cny睇破冰未必睇到, 今年識人cny去係no ice遊船河.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 GaryF 於 09-4-17 12:54 發表
馬航又話出特價飛, 不過無之前果d咁平, 係7月尾有d日子有600蚊/690蚊飛沙巴, 不過加埋surch都要千幾!

佢上年5月先做special, 我記得我一訂左airasia佢就出, 激c.

男爵府

係呀, 所以我已經揀左間唔谷既比阿仔, 依家都算係咁囉!

原帖由 KristyMum 於 09-4-17 13:16 發表

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

谷家長, 唔係谷學生mamouth: , 我真係要好好享受埋呢幾年.
原帖由 KristyMum 於 09-4-17 13:16 發表

珍珠宮

我個仔果間唔係名校都考4次, 10月, 1月, 3月, 6月, 你話c唔c呀!!

侯爵府

聽到都巧驚
原帖由 LongRyan 於 09-4-17 13:34 發表

我個仔果間唔係名校都考4次, 10月, 1月, 3月, 6月, 你話c唔c呀!!

珍珠宮

原帖由 lestat 於 09-4-17 13:35 發表
聽到都巧驚

你好好enjoy呢幾年既蜜月期喇.

男爵府

我仲有排捱呀, 細仔今年9月先開始讀k1呀!

原帖由 LongRyan 於 09-4-17 13:36 發表

你好好enjoy呢幾年既蜜月期喇.

男爵府

妳地有無去過club med呀? 係咪真係咁正呢?

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我咪係o個隻 lor 一年考4次隔月又測驗 = 每個月唔係考試就測驗...當初 choice 呢間學校係諗住校風好...無諗過咁Q 多考試...但又唔係好名校 wor (我個囡讀"聖母無玷聖心)...所以唔去旅行鬆吓"典"得o丫

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 lestat 於 09-4-17 13:30 發表
唔係呱, cny都冇得睇, 全球暖化真係咁緊要
利誘攞permit得唔得

色誘機會大好多

琥珀宮

唔好再講黎嚇我地啦...e+亞囡k2已經要默書...我都已經想c喇
原帖由 LongRyan 於 09-4-17 13:34 發表

首頁

尾頁

跳至