潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

今季chanel19C Collection 隻Tiffany Blue勁靚.之前IG浄係見過羊mini rectangular, 羊mini square 同荔枝皮classic Medium / 菱格boy有出,估唔到係Harbour City 2/F display window 竟然見到滑面牛皮chervon boy in Tiffany Blue also!!!! 心心眼到癲!即刻衝入去問SA有冇貨,check 完竟然有少量存貨,拎比我睇時重包左幾層wrapping papers!SA話呢啲唔會特別放出來,等客問先會拎。最後,靚到唔帶返屋企唔得!
重要係Made in France

sushiroll    發表於 18-11-25 01:08
jpangel    發表於 18-11-23 15:59
ada0707    發表於 18-11-20 09:51
Cheuk2012    發表於 18-11-19 21:43
wcpcelia    發表於 18-11-19 15:36

男爵府

kalsisi 發表於 18-11-19 10:44
今季chanel19C Collection 隻Tiffany Blue勁靚.之前IG浄係見過羊mini rectangular, 羊mini square 同荔枝皮 ...

大宅

今季chanel19C Collection 隻Tiffany Blue勁靚.之前IG浄係見過羊mini rectangular, 羊mini square 同荔枝皮 ...

想問知唔知coins case 有貨嗎
其實如果甘少有我打去問會唔會答

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

呢隻色真係無得頂

大宅

ccccchole 發表於 18-11-19 11:55

我冇check coin case... 最好親身去shop check. 打去問未必準。Tiffany blue colour code 係5B644.

wcpcelia    發表於 18-11-20 09:34

大宅

ccccchole 發表於 18-11-19 11:55

不過星期五去peninsula 見到有呢個,冇其他item嘅Tiffany Blue 了。海港城應該會多啲

Cheuk2012    發表於 18-11-24 21:22

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

Hello...

大宅

amyamy123 發表於 18-11-19 12:00
呢隻色真係無得頂

係呀真係堅靚cruise Collection 啲色通常都好靚

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

好靚

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

好靚呀隻色

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

別墅

隻色靚呀

子爵府

男爵府

回覆 kalsisi 的帖子

呢隻包超靚

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

大宅

揀得好呀!個袋好靚! 呢個combination 好出色呀

大宅

好靚呀!

首頁

尾頁

跳至