夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

mini1204 發表於 18-11-20 12:26
咁,你到底而家煩惱緊D乜
生活極如意喎

我以前都係間唔中約下異性。認為自己制止得到 , 可以玩 ,可以唔玩。
自從今次遇到呢個人之後,動搖到我對c6嘅感情。我發現自己需要一個類似嘅小三。
散餐 , 隨遇而安嘅生活已經滿足唔到。開始好似未結婚前單身咁尋找一個更高要求嘅玩伴。
比在以前 , 隨遇而安, 幾好。無話要約會, 又無話唔約會。對象可以係已婚, 可以係未婚, 只要時機岩, 互相喜歡有好感便可。
經過今次, 令我想要嘅野更加多。我需要一個未結婚唔使向女友交代嘅異性。

瑪瑙宮

Regretful 發表於 18-11-20 12:36
我以前都係間唔中約下異性。認為自己制止得到 , 可以玩 ,可以唔玩。
自從今次遇到呢個人之後,動搖到我對c ...

開晒條件, 似搵食多 d .

翡翠宮

Regretful 發表於 18-11-20 12:36
自從今次遇到呢個人之後,動搖到我對c ...

咁咪揾囉
樣吾太衰都總會揾到

翡翠宮

Nancy20090615 發表於 18-11-20 12:42

其實真係吾難揾

複式洋房

Nancy20090615 發表於 18-11-20 12:42

係呢個網站入面,看似好多人。但係真正想要搵食係唔應該係網站入面。除非唔介意自己張揚。

複式洋房

mini1204 發表於 18-11-20 12:44
其實真係吾難揾

女人要搵食從來都唔難。難在想keep一個男人啫。
女人好多時候已經俾家庭束縛住,外面仲係諗住keep一段長期關係 , 真係覺得女人個心太攰。

瑪瑙宮

Regretful 發表於 18-11-20 12:45
係呢個網站入面,看似好多人。但係真正想要搵食係唔應該係網站入面。除非唔介意自己張揚。
...

你搵男, 男唔會張揚的, 佢要繼續响度搵食, 除非你自己張揚喇, 你唔會架可?

複式洋房

Nancy20090615 發表於 18-11-20 12:49
你搵男, 男唔會張揚的, 佢要繼續响度搵食, 除非你自己張揚喇, 你唔會架可?
...

女人真係唔好咁天真。
你以為唔張揚 , 發生過嘅事就無人知?
假如搵食多次在同一個地方,男人有時傾計會feel到大家係咪老襟。我最怕就係俾人串勻曬。

複式洋房

mini1204 發表於 18-11-20 12:44
其實真係吾難揾

我無信心同任何人保持長久良好關係。
我需要個pool好大先可以滿足到。
如果係呢度搵食應該會通曬天。
我諗要識一百未婚人士,再搵十個出黎見面,呢個pool就差唔多。

男爵府

.

子爵府

~小樹兒~ 發表於 18-11-20 13:22
但你成日寫錯字只能倒扣,沒有打賞 ..

噢~

瑪瑙宮

Regretful 發表於 18-11-20 13:06
如果係呢度搵食應該會通曬天。我諗要識一百未婚人士,再搵十個出黎見面,呢個pool就差唔多。

未婚? 你又得意, 点會知對方真實婚姻狀況?

複式洋房

Nancy20090615 發表於 18-11-20 15:04
未婚? 你又得意, 点會知對方真實婚姻狀況?

搵食男成日都話自己結左婚。

男爵府

Regretful 發表於 18-11-19 15:17
如果女人可以遇到個男人令自己好想取悅 , 真係會跪求
只要個女人遇到岩嘅人 自然會肯嗲肯Lur。

你係咩場合識得呢個人?感情咁快可以去到發生個樣野?

相信你對老公真的很倦先有咁既思想

大宅

樓主心底裡個 Pandora 盒子打開了!
一無所有笨小孩

瑪瑙宮

Regretful 發表於 18-11-20 12:48
女人要搵食從來都唔難。難在想keep一個男人啫。
女人好多時候已經俾家庭束縛住,外面仲係諗住keep一段長期 ...

想keep 男人?男人比你keep 到除非係拖鞋王。

翡翠宮

Regretful 發表於 18-11-20 13:06
如果係呢度搵食應該會通曬天。

阿珠媽, 你係唔係有D自說自話?
唔好討論你是否已婚; 我完全唔睇呢樣野

長唔長久, 要睇對方是否受溝, 受之餘, 又是否樂意同你keep呢?

仲要好大個pool??
你係好有信心, 不過如果你現時又有好大個pool既, 咁你就唔會開帖啦

其實我完全唔明你開帖目的
要留一個唔想show你既男人, 係無辦法既
你有本事, 佢唔洗你留佢仆街都仆埋黎, 理得你係唔係已婚

要用盡手段去問去chur, 即係佢根本唔放你在眼內, 做得咁肉酸為乜

你一係用武力姦左佢囉, 一了百了得償所願

至於是否長久, 人地都唔受溝, 點長久?
你從新再係你個pool度搵個新目標, 睇下人地肯唔肯短程entertain你, 先再睇下人地肯唔肯長久同你keep

玩家唔係咁玩, 人地見你又chur又有心計又好林長氣, 已經turn off哂. 索過邱X貞都係咁話. 你估男人唔會簡?

做女人, 要帥氣.

男爵府

回覆 Regretful 的帖子

好cheap好賤,如果你老公冇出去玩,有個呢咁樣嘅老婆,好可憐,有仔女的話,我鄧你啲仔女冇面肉酸

伯爵府

2024年龍年勳章

mini1204 發表於 18-11-21 10:43

我都同意

大宅

mini1204 發表於 18-11-21 10:43

可能人地有target呢~
只會對自己嘅target 帥氣。
好明顯自殺式趕客嘅唔係target。

我諗樓主嘅意思係,佢keep老公,keep情人。但對於玩家太上心。失去一個玩家仲有千千萬萬個玩家。

樓主想再搵玩家玩。但又怕自己再失控,於是對已經死亡嘅關係不停chur又Lur。
可能只不過佢需要一段好卑微嘅關係,另一面應該好自大咁係出面食緊第二條仔。

首頁

尾頁

跳至