想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

kikitea 發表於 18-11-22 15:17
CB digital喺邊度買?

萬寧應該有

別墅

Cb係咪check 到來m前4日?

男爵府

旦旦媽 發表於 18-11-22 15:18
萬寧應該有

tks

大宅

李露眉 發表於 18-11-22 07:41
仲有咁多日,25直接綠d

用紅d會整到個人好神經

今日仲係咁淺色,係咪無望啦

大宅

rot99090 發表於 18-11-22 16:59
今日仲係咁淺色,係咪無望啦

您唔算淺,我連線都無,sad...

你等佢每日加深,加油(emoji)

複式洋房

可唔可以加入埋我呀
如果係排卵14日,我過左了 都未泥m (6~7號兩日都check到排卵)
但我不嬲m都係遲4-6日,唔識用紅D綠D個d...
咁係咪排卵到泥M都有機會遲架?
唔敢check住 怕失望 😩😩😩

大宅

VLT251 發表於 18-11-22 18:45
可唔可以加入埋我呀
如果係排卵14日,我過左了 都未泥m (6~7號兩日都check到排卵)
但我不嬲m都係遲4-6日, ...

一齊等24號打後check下,今日我已經買左2支cb...
我14號排卵,應該28,29黎m..但呢1,2日我都有偷驗,係白板,希望過幾日見到線啦...

別墅

Wingyan319 發表於 18-11-22 20:47
一齊等24號打後check下,今日我已經買左2支cb...
我14號排卵,應該28,29黎m..但呢1,2日我都有偷驗,係白 ...

我應該24號dd,今朝去廁所抹到紅色,似黎m,sad....

複式洋房

今朝紅d冇線。我決定唔check紅d。搞到好神經質。我本身上個月25號day1。但係今個月11-13號先排。我估我係26.27左右嚟m。除胸痛同子宮收縮痛之外乜feel都冇。25號冇嚟先再check。

大宅

Crystalphl 發表於 18-11-23 07:43
我應該24號dd,今朝去廁所抹到紅色,似黎m,sad....

唔緊要,下個月再試下,我都係無線,都打定輸數,我應該28,29dd...

大宅

loveloveboy1031 發表於 18-11-23 09:19
今朝紅d冇線。我決定唔check紅d。搞到好神經質。我本身上個月25號day1。但係今個月11-13號先排。我估我係26 ...

我到宜家咩都無痛,我買左cb..諗住28号check..

複式洋房

Wingyan319 發表於 18-11-23 09:42
我到宜家咩都無痛,我買左cb..諗住28号check..

唔知係咪因為我第一胎末到dd我已經好有反應。今次未有。我都打定輸數
但係真係有啲人真係會冇反應。要過左dd先開始有反應。所以我乜都唔理住如果25號唔嚟先再算

大宅

loveloveboy1031 發表於 18-11-23 09:50

唔知係咪因為我第一胎末到dd我已經好有反應。今次 ...

大家繼續努力(emoji)我都打定輸數了,宜家等28号dd...

別墅

Wingyan319 發表於 18-11-23 09:41
唔緊要,下個月再試下,我都係無線,都打定輸數,我應該28,29dd...

Thx
再出發

大宅

Wingyan319 發表於 18-11-23 10:16
大家繼續努力(emoji)我都打定輸數了,宜家等28号dd...

係囉,尋晚又有幾滴鮮血,我都半放棄狀態了,反而想快點嚟完開始下一cycle ,大家繼續努力啦

大宅

GodDaniel 發表於 18-11-23 10:48
係囉,尋晚又有幾滴鮮血,我都半放棄狀態了,反而想快點嚟完開始下一cycle ,大家繼續努力啦
...

我今朝紅d有印,綠d都係白板,都係無望,如果今個月唔中,真係要做返d運動,因為返工成日坐,個肚腩都幾大,仲俾老公個舅父以為我有左..好多宿便,唔知點攪好...

大宅

Wingyan319 發表於 18-11-23 11:16
我今朝紅d有印,綠d都係白板,都係無望,如果今個月唔中,真係要做返d運動,因為返工成日坐,個肚腩都幾大 ...

其實我都想知等bingo期間有咩運動可以做,跑步又驚影響著床抓唔穩,我長期咩運動都無做㗎

大宅

GodDaniel 發表於 18-11-23 11:35
其實我都想知等bingo期間有咩運動可以做,跑步又驚影響著床抓唔穩,我長期咩運動都無做㗎
...

我都係長期無做運動既人,宜家就慢慢開始行多d先...手腳都冰冷,我家姐叫我試下飲鐵水,今日第一日開始飲,睇下有無幫助,上網我都有睇d暖宮,除左去蒸身(我覺得太貴,所以唔會去)原來可以試下用風筒吹肚下少少個子宮位,我尋晚開始吹,哈哈,仲有就係沖涼前搵熱水浸腳...有時記得就會浸下,我係用熱清水,無落任何野..

大宅

Wingyan319 發表於 18-11-23 11:54
我都係長期無做運動既人,宜家就慢慢開始行多d先...手腳都冰冷,我家姐叫我試下飲鐵水,今日第一日開始飲 ...

我個肚成日都凍冰冰㗎 近期都戒咗飲凍嘢,都仲係咁,等我都試吓浸腳先

大宅

GodDaniel 發表於 18-11-23 12:01
我個肚成日都凍冰冰㗎 近期都戒咗飲凍嘢,都仲係咁,等我都試吓浸腳先
...

仲有原來最好盡量著長褲,要過膝頭,褲頭要包肚,咁就唔會凍親子宮,我就係褲頭唔包肚同成日著短褲,所以宜家都要改變下,做多好過唔做,我凍飲都戒緊了,有咩方法都要試下..

首頁

尾頁

跳至