自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我見個個都話黃智雯同袁偉豪係視后同視帝, 但係唔係一向分開兩個節目做?

尋晚明明係台慶咁架喎

珍珠宮

琴晚只係星馬視帝咋
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

bmuimami 發表於 18-11-20 09:41
琴晚只係星馬視帝咋
哦, 星馬? 香港有得投票? 無為意, 小朋友考試中, 無睇電視

侯爵府

2019新春慶豚圓 MommyPanel勳章 2019勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

紫翹 發表於 18-11-20 09:44
哦, 星馬? 香港有得投票? 無為意, 小朋友考試中, 無睇電視

香港冇得投票,只係今年tvb冇去星馬搞頒獎禮,直接台慶頒咗就算。香港果個頒獎禮應該等台慶劇播哂先頒

珍珠宮

星馬觀衆投,香港呢邊頒
以前藝員過去嘅,今年慳皮星馬冇攪,台慶搭單頒算
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

版主

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係星加坡同馬來西亞觀眾投票,以往會喺當地搞頒獎禮,今年就只喺台慶頒男女主角獎。

子爵府

哦, 唔該晒大家, 宜家知道了

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

bmuimami 發表於 18-11-20 09:41
琴晚只係星馬視帝咋

珍珠宮

回覆樓主:

cut budget去到這個地步,頒獎典禮搞得唔嚴肅正經,昨晚感覺兒戲,真係拎獎兩個都喊唔出。玩玩下台慶尾段突然換場景,就話頒獎,附近坐位又吉吉地,完全冇氣氛,令人尷尬,去星馬頒感覺好好多。
好似以前香港小姐在紅館搞,去老遠拍外景,評判,表演嘉賓都係星級。
而家電視城搞,澳門外景,評判9成tvb人,真係越搞越肉酸。

男爵府

she007 發表於 18-11-20 14:15
cut budget去到這個地步,頒獎典禮搞得唔嚴肅正經,昨晚感覺兒戲,真係拎獎兩個都喊唔出。玩玩下台慶尾段突然 ...
經濟唔好,唔cut budget 點養班明星?你睇好多人都返大6拍戲,就知低BB無錢啦

瑪瑙宮

星馬..................今年咁慳皮,不如唔好搞啦

珍珠宮

熱媽 發表於 18-11-20 14:22
經濟唔好,唔cut budget 點養班明星?你睇好多人都返大6拍戲,就知低BB無錢啦
...

我覺得冇錢都可以搞得好d,昨晚個台慶好差下

珍珠宮

好嘈,好亂,唔好睇

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊