1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓

小丸子101 發表於 18-11-22 14:46
之前三個月都轉咗幾次老師, 好似有一個叫Jason, 最慘係我問我個女邊個先生教佢都唔知, 可能咁啱佢哋轉 ...

我留意咗佢一段時間,發覺佢依家又老師穩定。我見佢哋分校都多,可能因為咁老師多d?

洋房

回覆 小丸子101 的帖子

我女女岩岩join 左 cherry tree 呀! 宜家呢個老師幾好wo, 好生動同有耐性,小朋友去左一個月左右,我覺得佢夠膽左好多講英文,成日係屋企都會同我講下英文咁haha (女女快5歲)。 你可以再試下!

複式洋房

2019新春慶豚圓

ecidnac 發表於 18-11-23 00:04

我女女岩岩join 左 cherry tree 呀! 宜家呢個老師幾好wo, 好生動同有耐性,小朋友 ...

我都覺得佢呢排嘅老師幾好,反正我自己小朋友就適應到老師教法,又肯乖乖哋上堂。
我依家準備weekend去報名啦,因為佢哋啱啱wsp offer咗少少優惠俾我啊,諗住趁聖誕自己得閒d可以親自帶小朋友去上多幾堂,即時留意到佢情況。

男爵府

2019新春慶豚圓

doraemon5 發表於 18-11-20 21:39
小朋友就3歲,想報英文班學下phonics同Trinity。去開西九匯,見有好多選擇。1樓嗰間Cherry Tree好似幾好, ...

聽同事講佢個女讀緊幾好嘅

複式洋房

2019新春慶豚圓

bchuma 發表於 18-11-23 22:17
聽同事講佢個女讀緊幾好嘅

咁我就放心俾仔仔去讀啦(emoji)

複式洋房

2019新春慶豚圓

ecidnac 發表於 18-11-23 00:04

我女女岩岩join 左 cherry tree 呀! 宜家呢個老師幾好wo, 好生動同有耐性,小朋友 ...

今日join咗啦,小朋友未上堂但已經認得老師,走廊見到就大聲打招呼,同喺屋企好唔同。希望佢之後喺度上堂可以講多d英文,越來越大膽啦!

男爵府

2019新春慶豚圓

doraemon5 發表於 18-11-23 22:31
咁我就放心俾仔仔去讀啦(emoji)

洋房

回覆 doraemon5 的帖子

你join 左d 咩呀? 早知約埋你一齊報la 二人同行有折!

複式洋房

2019新春慶豚圓

ecidnac 發表於 18-11-25 15:06

你join 左d 咩呀? 早知約埋你一齊報la 二人同行有折!

二人同行有折咩?唔知我依家搵埋佢表哥報埋有無得平返呢?

洋房

有ga! 不過你宜家報左🤔 haha 你可以試下, 唔知介紹有冇discount 😄

複式洋房

2019新春慶豚圓

hideewong0514 發表於 18-11-22 14:46
都只是唯有搭車出去, 也有問過小朋友想不想轉中心, 他堅決不轉。現在他喜歡,大人唯有辛苦一點,而且亦看見 ...

小朋友讀慣咗其實就最好唔好成日轉啊,我見我小朋友上咗一堂cherry tree之後都已經熟習咗環境,所以唔想再睇其他啦。

複式洋房

2019新春慶豚圓

ecidnac 發表於 18-11-26 23:32

有ga! 不過你宜家報左🤔 haha 你可以試下, 唔知介紹有冇discount &#128516 ...

我一開始只係報咗4堂咋,諗住小朋友真正適應先報多d。
呢間centre好在就係可以唔洗一次過買過多堂。不過其實佢哋報得多又會平得多,我見仔仔都幾鍾意呢度,應該之後會一次過買多幾堂㗎啦。

複式洋房

2019新春慶豚圓

想續堂,有無媽咪都想報啊?兩個一齊報有discount。

洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

2019新春慶豚圓

ck83 發表於 19-1-29 20:35
原本我小朋友都讀左一個多月,感覺不錯,不過要等過完年再繼續。他們好在上課彈性可以請假調時間,唔會限住 ...

送咩禮券啊,知唔知到幾時?呢排有個朋友想去試堂,睇下攞唔攞到先。

洋房

無記錯好似係百佳

複式洋房

2019新春慶豚圓

ck83 發表於 19-2-9 15:49

無記錯好似係百佳

係,呢兩日經過見到有poster。
不過我都係鍾意佢哋俾折,尤其依家我小朋友穩定keep住會上,計返仲抵。

洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

2019新春慶豚圓

ck83 發表於 19-5-20 16:29
有無家長想一齊報暑期課程?佢哋依家可以一齊share courses,抵好多。有興趣PM我一起報。 ...

知唔知有無話幾多號之前要報先有優惠?

洋房

doraemon5 發表於 19-5-21 22:34
知唔知有無話幾多號之前要報先有優惠?

應該5月內吧,我b都讀緊,來緊要加堂了,唔知新生同舊生一齊報有無優惠呢

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊