1-3歲

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓

Yan_kwok 發表於 19-5-22 17:49
應該5月內吧,我b都讀緊,來緊要加堂了,唔知新生同舊生一齊報有無優惠呢
...

今日終於得閒上去續堂,好在佢哋都俾埋個優惠我。同我小朋友一齊報嘅同學仔係新生,一齊報一樣有優惠。

複式洋房

2019新春慶豚圓

Yan_kwok 發表於 19-5-22 17:49
應該5月內吧,我b都讀緊,來緊要加堂了,唔知新生同舊生一齊報有無優惠呢
...

小朋友啱啱旅行完返來繼續讀,升咗班換咗個媽媽型嘅老師,第一堂上完都幾開心。仲有無其他小朋友都係跟呢個老師啊?係咪都覺得OK?

洋房

好好啊,我小朋友上佢堂都話開心左,應該這個老師經驗比較足

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 ck83 的帖子

你好,想問呢間學併音如何?老師會唔會成日轉?謝謝

洋房

回覆 hkgra 的帖子

之前一路係度keep住讀phonics,老師好耐都無轉過啦。現在個老師幾好識keep住上堂氣氛,小朋友話好中意

洋房

回覆 ck83 的帖子

呢排小朋友學校停課,好彩Cherry Tree 有得俾我地係呢段時間加堂,我上個星期都加左幾堂,等小朋友keep 住有野學👍🏻🤓

洋房

ecidnac 發表於 19-11-18 08:54
回覆 ck83 的帖子

呢排小朋友學校停課,好彩Cherry Tree 有得俾我地係呢段時間加堂,我上個星期都加左幾堂 ...

係啊,我地都連續去左幾堂,好在佢地日日都如常開門,免得小朋友留係屋企懶散

複式洋房

2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
ck83 發表於 19-11-17 18:32
回覆 hkgra 的帖子

之前一路係度keep住讀phonics,老師好耐都無轉過啦。現在個老師幾好識keep住上堂氣氛, ...

停課嗰兩個星期都有堂上?!
我之前貪近轉咗另一間,之前停課d堂cut曬,小朋友好耐都上唔到堂啊。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊