網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我今日5點幾集單,17.5kg 153人仔,見10點幾已出車送緊嚟香港。

我覺得價錢比預計平,其他集運係咪仲平好多?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

我下晝集10kg自取$72港幣,不過未出貨,我估要3-4日至收到,不過双11就已經預左,平時多數今發後到

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

集之前,可以用菜鳥比較下,上門同自提,都唔同價錢

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我指淘寶入面既官集,就算出面平過茶鳥都唔會平好多,可以拎個參考,全自動化,幫你計埋,唔使左問右問

男爵府

missparent 發表於 18-11-21 01:39
我今日5點幾集單,17.5kg 153人仔,見10點幾已出車送緊嚟香港。

我覺得價錢比預計平,其他集運係咪仲平好 ...
雙11首重優惠平7.5人仔呀....
其實順豐不嬲係重貴...
但就近自己屋企, 又快...
所以先會繼續用咋~~~

大宅

missparent 發表於 18-11-21 01:39

我覺得價錢比預計平,其他集運係咪仲平好 ...

Sf 真係好快,雙11 order ,我16/11已齊貨,跟住俾錢集運,17/11 竟然送到我屋企

首頁

尾頁

跳至