嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

BB剛出生幾日,生產時間短,一切順利令我放下心中大石,因之一直好擔心生的時候可能遇見的問題及BB各方面的狀況.第二日兒科醫生檢查卻說BB一邊鎖骨骨折,另黃膽需要照燈.放下來的心又提心吊膽起來,照咗一日,醫生說可以出院,骨折只能留待時間慢慢康復.但出院時醫生又俾多個期返去掃描個腦,說因為BB頭圍稍細咗(emoji),現在盡是擔心,母乳方面亦是困難重重,奶又唔多(emoji)(emoji)(emoji)囡囡起名方面,本來自己研究咗好耐起名書幫囡囡諗定咗個名,點知奶奶又話拎咗阿囡拎咗生辰八字去俾D紙扎鋪人起,又話不要依家D人電腦起的,囡個名又要來爺爺嫲嫲同父母來夾,真糸擔心起D老餅名

大宅

LALAPAK 發表於 18-11-21 13:36
BB剛出生幾日,生產時間短,一切順利令我放下心中大石,因之一直好擔心生的時候可能遇見的問題及BB各方面的 ...

媽咪,加油丫。依家最緊要係搞好你嘅人奶先。因為呢幾日係黃金上奶期。
小朋友頭圍細好正常架。e生話照就跟住做就可以。佢哋只係擔心初生嘅情況加啫。
希望你快啲可以上到奶

大宅

steven1110 發表於 18-11-23 06:45
媽咪,加油丫。依家最緊要係搞好你嘅人奶先。因為呢幾日係黃金上奶期。
小朋友頭圍細好正常架。e生話照就 ...

好謝謝妳的支持!我會努力谷奶泵奶(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)俾囡囡飲多D人奶希望抵抗力好D(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)其它一切等醫生指示安排

首頁

尾頁

跳至