意見反饋
義工

少年成長 今日: 8|主題: 14695

到放学時間就觉好烦

男爵府

國民生產總值:9401

好吾想佔咁早放学,成日反來無所事事係度睇电话,睇电视,吾做功课或主動拎書睇,貝到佢就好炆發火继而嘈,加上佢態度,好煩,每日如是!!!!!青春期加宅大曬咩

王國熱話
私家醫院 (港安) 人奶媽媽既無奈
生完未夠一個已經黎m 啲奶已經無乜
哺乳bra一問
泵奶媽免提泵奶解議

男爵府

國民生產總值:7136

2018勳章

回覆 KATRINE 的帖子

小朋友幾大? 過幾年應該好些.

大宅

國民生產總值:2063

KATRINE 發表於 18-11-22 17:32
好吾想佔咁早放学,成日反來無所事事係度睇电话,睇电视,吾做功课或主動拎書睇,貝到佢就好炆發火继而嘈, ...

你個幾大?我嗰個中二仔,今日學校假期,不用返學,由朝到晚打機,Youtube ,我都好擔心佢隻眼睛,唉,好強迫之下叫佢停,一個鍾咁大把,跟住繼續機不離手,我都吾知点教好!又吾想大家成日嘈,傷感情。

大宅

國民生產總值:1787

fanny2014 發表於 18-11-22 22:10
你個幾大?我嗰個中二仔,今日學校假期,不用返學,由朝到晚打機,Youtube ,我都好擔心佢隻眼睛,唉,好 ...
我諗大部分有孩子讀中學的家長,都在面對這個難題

男爵府

國民生產總值:9401

回覆樓主:

初中 嘔血

子爵府

國民生產總值:14915

好媽媽勳章 畀面勳章

fanny2014 發表於 18-11-22 22:10
你個幾大?我嗰個中二仔,今日學校假期,不用返學,由朝到晚打機,Youtube ,我都好擔心佢隻眼睛,唉,好 ...

你停一個鐘都好過我,停吾夠半粒鐘又機不離手!真系YouTube,打機循環咁睇

洋房

國民生產總值:37

回覆 KATRINE 的帖子

青春期真係麻煩D

珊瑚宮

國民生產總值:103525

2018勳章 開心吸收勳章

不如搵d 興趣班俾佢上??

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.