自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Ivan1023 發表於 18-11-26 15:11
回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

優惠選項CHEZ CHOUX 西樹泡芙 $20 現金券
係咪$230有20張, 再可以用'滿$200 減 $80'?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

szeszephoebe 發表於 18-11-26 17:30
係咪$230有20張, 再可以用'滿$200 減 $80'?

唔係呀!入左code先係$230/20張,冇得再折

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-11-26 15:16
今年現金券的面值為$20 / 張

每次消費不限使用張數, 不設找續

請問星期三優惠裝5個泡芙可吾可以用卷俾呢?

寶石宮

回覆樓主:

謝謝分享

公爵府

szeszephoebe 發表於 18-11-26 17:30

優惠選項 CHEZ CHOUX 西樹泡芙 $20 現金券
1 張 只售 $20

10 張 只售 $120 (輸入Promotion Code 1: 10cream 滿$200 減 $80)

20 張 只售 $230 (輸入Promotion Code 2: 20cream 滿$400 減 $170)

30 張 只售 $340 (輸入Promotion Code 3: 30cream 滿$600 減 $260)

* 必須輸入PROMOTION CODE 才能以優惠價購買,否則會以原價購買

公爵府

Ng.wawa 發表於 18-11-26 18:06
請問星期三優惠裝5個泡芙可吾可以用卷俾呢?

未試過, 不過我認為唔得 除非計正價
即5件原味 = $ 90

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

thank you

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-11-26 18:10
1 張 只售 $20

請問個優惠代碼應該打咩?
我打30cream 滿$600 減 $260
話冇效

公爵府

jessjesswong 發表於 18-11-26 20:18
請問個優惠代碼應該打咩?
我打30cream 滿$600 減 $260
話冇效

你要買30張或以上才可使用 30cream

子爵府

唔見有位輸入PROMOTIION CODE

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問去邊個網頁買呢d券?
可分享 link 嗎? 謝謝

子爵府

入唔到個, Promotion Code 1: 10cream對嗎

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

pyng4030 發表於 18-11-26 22:58

請問去邊個網頁買呢d券?

你去2大團購網睇下

男爵府

2019新春慶豚圓

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-11-26 18:10
1 張 只售 $20

請問係邊間團購

男爵府

2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 爸B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問邊隻味最好食?

大宅

謝謝分享

子爵府

2019勳章

回覆樓主:

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

公爵府

文迪羊 發表於 18-11-26 23:58
入唔到個, Promotion Code 1: 10cream對嗎

10cream

20cream

30cream

買 10 / 20 / 30 張或以上適用

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊