自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我想知有無人上網買過佢d睡衣?會唔會偏大?
我買左套睡衣比99,佢平時係著開M碼 (但唔高15xcm左右)我今次都係訂中碼 但再上網睇 d人話美國size 中碼係好好大件 .....
想睇下有無買過既JM可以分享一下經驗

Ps:問左 落左單 無得換size..

珊瑚宮

畀面勳章

佢哋係美國 size, 你點可以用平時香港買開嘅 size 去買, 再者佢哋有 measurement chart, 落單前應該要睇清楚.按估計, 你 99 香港著開中碼, 美國size 應該係 Size S 就已經可以.

子爵府

小可愛11 發表於 18-11-26 15:58
佢哋係美國 size, 你點可以用平時香港買開嘅 size 去買, 再者佢哋有 measurement chart, 落單前應該要睇清 ...

我開頭係訂s
跟住望返之前佢叫我幫佢買既外套 佢有次買過L size ,我見件衫無彈力,所以轉左M

子爵府

days.bb 發表於 18-11-26 15:54
我想知有無人上網買過佢d睡衣?會唔會偏大?
我買左套睡衣比99,佢平時係著開M碼 (但唔高15xcm左右)我今次 ...

仲有無得cancel order? 我158,120lbs時... 穿vs嘅s甚至xs都得... 係香港要買L碼所以我好鍾意係美國買嘢

珊瑚宮

畀面勳章

Happybabyhbb 發表於 18-11-26 16:09
仲有無得cancel order? 我158,120lbs時... 穿vs嘅s甚至xs都得... 係香港要買L碼所以我好 ...

X 2
我香港要買 XL, 我買 VS 只需要 size 12/14 或 L 就可以

珊瑚宮

畀面勳章

days.bb 發表於 18-11-26 16:04
我開頭係訂s
跟住望返之前佢叫我幫佢買既外套 佢有次買過L size ,我見件衫無彈力,所以轉左M ...

Size L 都係 VS ?

子爵府

Happybabyhbb 發表於 18-11-26 16:09
仲有無得cancel order? 我158,120lbs時... 穿vs嘅s甚至xs都得... 係香港要買L碼所以我好 ...

我問問

首頁

尾頁

跳至