少年成長

跳至

首頁

尾頁

子爵府

光頭仔個仔 發表於 18-11-27 01:24
12歲男孩發育緩慢,下體似3-4歲小孩,但身高正常,體重過胖,我應該去邊度檢查?參加了學童保健但又仲未出 ...

妳個仔有無包皮? 有都會影響.

記得仔仔上年小六聯校畢業, 我去廁所時, 都見到隔離個中型肥仔下面好細, 都覺得好出奇, 係細到真係妳形容3-4歲咁.... 唔知係咪肥人細D....

如果妳覺得有問題, 唔好等, 同時問下家庭醫生, 先得到較專業的意見, 兩邊排隊睇.

我個仔13歲, 唔肯比我掂下面(我係男), 佢未正式反到個頭出來, 又唔肯睇醫生, 我成日兇佢, 話包皮唔出頭會影響佢發育, 同埋生埋左佢想出頭都難..... 佢依家都好緊張, 應該自己成日試反緊....

不過佢都正常, 成日沖涼出來唔穿褲, 比想像中大, 老婆靜雞雞問我, 點解成個大人咁, 這個我都唔明, 見親佢都實(雖然無扯), 我都唔會咁.....

大宅

PTMCYS 發表於 18-12-14 15:26
妳個仔有無包皮? 有都會影響.

記得仔仔上年小六聯校畢業, 我去廁所時, 都見到隔離個中型肥仔下面好細, 都 ...

佢現在唔比睇又唔肯睇醫生所以我好苦惱,10歲時曾經睇過醫生話過多2年再睇情況有沒有不同先再決定需不需要再睇醫生,現在佢話只會睇學童保健其他唔睇所以我唯有等學童保健張通告

首頁

尾頁

跳至