0-6個月

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問口服輪狀藥係咪一定要食?因為見有媽媽話食完啲反應都幾嚴重 bb肚痾左好耐都吾好 決定吾食第二劑如果食 兩劑/三劑邊隻比較好?元朗區有無介紹?thanks

大宅

yukiubb1001 發表於 18-11-27 12:42
請問口服輪狀藥係咪一定要食?因為見有媽媽話食完啲反應都幾嚴重 bb肚痾左好耐都吾好 決定吾食第二劑如 ...

我囝岩岩係天水圍陳兆聰兒科診所食完,我問醫生,網上好多人話食完會發燒肚痾,係咪真!醫生答我:「好地地,肯定吾會發燒,我曾經都懷疑過會肚痾,不過其實吾會」!我囝食完又真係好地地!

複式洋房

ReLoCh 發表於 18-11-27 13:35
我囝岩岩係天水圍陳兆聰兒科診所食完,我問醫生,網上好多人話食完會發燒肚痾,係咪真!醫生答我:「好地地 ...

咁請問果到幾錢劑?你食兩劑定三劑?

大宅

yukiubb1001 發表於 18-11-27 13:42
咁請問果到幾錢劑?你食兩劑定三劑?

2劑,我打去問價嗰陣d姑娘答我900,口服完收我880,我都吾知點解

大宅

yukiubb1001 發表於 18-11-27 12:42
請問口服輪狀藥係咪一定要食?因為見有媽媽話食完啲反應都幾嚴重 bb肚痾左好耐都吾好 決定吾食第二劑如 ...

方卓明,900蚊一劑,要食二劑,問過E生,有1百份之一嘅B會食發燒同肚痾,我個B冇事

別墅

ReLoCh 發表於 18-11-27 13:35
我囝岩岩係天水圍陳兆聰兒科診所食完,我問醫生,網上好多人話食完會發燒肚痾,係咪真!醫生答我:「好地地 ...

我係新北崗訓所睇,輪狀+嗜血針1000 一次,雖然有退燒藥後備,但仔仔食完幾好冇事幹

首頁

尾頁

跳至