自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

我最近淘上癮

連身鏡都淘返黎

wcpcelia    發表於 18-12-1 17:35
BeBe媽媽    發表於 18-11-29 09:37

伯爵府

回覆 bbq_swing 的帖子

buyup......我無問無吹等
今日第六日了....25果單,
今早29號終於狀況係:發貨....又等下
27號最後一單.....仍然在配貨中...等
唔好唔見就得
最多以後/暫時唔用佢

子爵府

我好早收哂貨了,好正常冇問題。用愛美集運

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我雙十一買咗已收貨,只不過比平時等多2日,返而13號買嘅重早2日到,跟著20號掏的昨天又收到了,不過我每次都掏兩三件貨,唔會一次過買好多。我是用4PX運落來,最耐一次都係等咗一星期就到。

子爵府

下,我順豐同私集都好快喎,係有間店遲出貨

子爵府

畀面勳章

無話可說 發表於 18-11-28 22:48
我唔係官集呀!網購定Facebook 有人話新世代都等左3日喎

我就係新世代,第一批11月15打包左12單,發貨速度比平時慢兩日左右,第二批20號打包14單到今日先見話寄出由打包後3日開始日日旺旺問,一直只係自動回覆話繁忙發貨起碼4日⋯完全冇真人回應過!到今日足足9日先話發貨雖然d野唔急用,但積壓咁多日都怕會爛囉⋯⋯都唔知仲有幾多日先到手,真係想轉用第二間

大宅

回覆樓主:

我已經收到兩轉啦

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我用神州自取點
一早收左貨啦!
遲平日一日時間

大宅

真心我都勁嬲, 我用左神X集運起碼5年
之前試過兩次唔見我嘅件
但都係平野, 算數

今次20/11集運, 到而家都未送到....................................勁嬲
又冇得Check,
揾客服覆下又唔覆

26/11再集運. 其實入面得一件貨
想快啲收到, 比貴啲用左順豐
今日星期四, 連物流號都未有得查

伯爵府

無話可說 發表於 18-11-28 22:45
官運呀?我18,19號淘架

應該係官方集運掛其實我都唔係好識

侯爵府

環保接龍勳章

雙11收晒貨好耐啦.
係商戶定集運問題呀?
有D舖講明係遲2-3日發貨, 大部份都好快到.
我有10單貨,
集運用永捷X, 送香港用順豐.
因為有D貨都頗貴下, 千零蚊/件,
所以集2-3單就送香港,
唔會等齊先送, 一陣唔見咗好麻煩.
雙11呢D大節千祈唔好用新集運, 有排煩.

珍珠宮

無話可說 發表於 18-11-28 21:10
除非用順風,唔係暫時唔好淘寶喇!我足足等左4日,嘈爆集運先出貨,唔知聽日收得未 ,好快又雙12,又大混亂 ...

珍珠宮

熱血金章

無話可說 發表於 18-11-28 21:27
sf永遠影響不大,不過太貴喇

SF把鬼,深圳寄嚟香港都要4日,幾次都係咁,唔催都唔派件。收貨係MK商業區,唔係住宅。

我用細私集,雙11至今,我都淘左3次,都係第二日下午就到集運。
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

大宅

我用Buyup,20號集運到今日仍然未有件收!
有單26號集運,到而家仍然配貨中!

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

我雙11時淘o左, 7日內就收到貨

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 熱血勳章 BK Milk勳章

我都係用Buyup
22號齊貨比錢
23號就發貨
到今日都未有消息... ...
我反而覺得今次雙11 賣家個邊發貨快o左

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我早兩日淘應該冇事掛,今日派件去集運
感激遇上你~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我一直不間斷淘,又ok喎

瑪瑙宮

除非用順風,唔係暫時唔好淘寶喇!我足足等左4日,嘈爆集運先出貨,唔知聽日收得未 ,好快又雙12,又大混亂 ...

咁唔淘可以做乜

公爵府

我用toplink無問題, 雙11都好快。

首頁
45678...11

尾頁

跳至