自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

外國咁大,有啲款 in-store 冇得賣冇得試上身,online 買係唯一選擇,買咗返嚟著得唔好睇都唔可以退?如果冇得退,我情願唔買

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我住英國,我都會online shopping,不過我係會鍾意先訂/買,同埋發覺唔同公司唔同呎碼出入好大,有D公司個碼偏大/細,所以我通常會訂大細兩個碼黎試,有D公司offer free shipping,有D係要自付運費,如果連free return都無,我肯定唔會買/博

唔明D人點解會做呢類退貨族,因為有時候運黎會唔見左件貨,即使有tracking number 。。。英國送貨好興如果無人係屋企,會將件貨放係屋企門口就算,有時會放係垃圾筒後面遮住,無咁易比人睇到去拎左,但我試過我件貨送錯左去隔離街 tracking 又話已送貨,賣家(公司)死都唔肯負責,話件貨已經送左

所以非必要我都唔會上網買野,始終有風險

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

隨時你買的鞋,係比人退左十幾廿次先到你手上!唔會買

公爵府

回覆樓主:

有時小朋友唔同我一齊,我都會買左兩個size, 唔岩就退。

珍珠宮

回覆樓主:

外國大把人買衫返嚟,著完再退。佢只係試完唔啱即退,已算係有良心。

首頁

尾頁

跳至