親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

cityju 發表於 18-11-30 23:42
第一張相有車名 : WellFire = Alphard, 豐田八人車之中 最大的一架, 車租比 Noah、Serena、Stepwagon ... ...

所以今次我覺得租得抵

wcpcelia    發表於 18-12-1 16:44

子爵府

hennyyoyo 發表於 18-11-30 23:48
所以今次我覺得租得抵

等我又部下先, 我想租Toyota公司, 不過Serena又大架點, 所以都唔敢取消住, 真係唔該晒你地, 我對車認識係0,但我付責訂野, 朋友揸開巴士, 應該無問題

wcpcelia    發表於 18-12-1 16:48

伯爵府

bbasco 發表於 18-11-30 23:56
等我又部下先, 我想租Toyota公司, 不過Serena又大架點, 所以都唔敢取消住, 真係唔該晒你地, 我對車認 ...

我可能講得唔清,我是在ones呢間铺book toyota vellfire 呢個車款,呢架車係八人車中比較闊(serena係細D),我用62000円係鹿兒島租,比係我係羽田租serena(4日)平好多。
如果vellfire係鹿兒島totota租8日,起碼要9-10萬yen(可能仲未計保險)。。。不過你人唔算多,可以book serena都可以了。係日產book serena, 8日68000円,包了全保險及KEP pass(剛遇到朋友講起)。
由於呢間ones 咁平,所以基本無ETC借,行公路逐次比,但以我今次行程計,由鹿兒島最遠去到阿蘇同大分,路費算起来也不超過8500円,所以我才覺得抵。
(今次book vellfire,最大原因有兩個70-85歲老人家,想佢地坐得舒服D)

禁止訪問

伯爵府

vunona 發表於 18-12-1 01:19
我五、六年前試過搵 One’s, 不知道現在情況有冇改變, 當時 One’s 係主打車齡較高的租車 ( 一般日本租車公 ...

真的看漏了!不能異地還車!
本身透遇樂天book的,佢有指明是一年左右vellfire,所以就無理過,而租車明佢地除了睇国際牌也看香港車牌,還車時,不用半分鐘 ,是繞了車一圈便還了車,跟手已叫我地上接接駁機場車返機場。

首頁

尾頁

跳至