意見反饋
義工

0-6個月 今日: 61|主題: 28326

跳至
樓主: 星期四見
BabyNes奶粉

複式洋房

國民生產總值:226

星期四見 發表於 18-11-29 15:44
我係網上面見到有媽媽買呢隻BabyNes奶粉,見佢d奶粉係一粒粒密封,睇落都幾衛生同新鮮。有冇JM都係用BabyNe ...

十分好用,可用自選奶粉,單手沖奶

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:139

星期四見 發表於 18-11-29 15:44
我係網上面見到有媽媽買呢隻BabyNes奶粉,見佢d奶粉係一粒粒密封,睇落都幾衛生同新鮮。有冇JM都係用BabyNe ...

我有呢部機,我地無用到,因為奶粉比較貴。你有無興趣,可以平讓俾你。我只用過幾次for沖媽媽奶用。有意可pm我(emoji)

別墅

國民生產總值:674

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
crazydreamless 發表於 18-12-7 14:53

多口問下,你食緊號呀?我食緊2-6,你有無留意奶嘅m ...

我B都係食緊2-6,沖完出黎唔計埋d泡泡都有180ml左右,計埋泡泡就會多d。

我又未試過你呢個情況,一係你打個電話去問下。
我之前有打過去,佢地都好nice好有禮貌架!
你同佢地講呢個情況,應該都會換比你~~

大宅

國民生產總值:1678

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
發達喇 發表於 18-12-10 12:32
我B都係食緊2-6,沖完出黎唔計埋d泡泡都有180ml左右,計埋泡泡就會多d。

新果部機都係唔足ml數唔怪得阿B好似成日唔夠喉咁

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.