自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

人地新加坡真係重判,喺香港殺人/亂倫強姦親生果d禽獸都係坐幾年

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

嚴懲是對的。

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

2019勳章

kit2004 發表於 18-11-30 00:00
23年11個月?香港都可以係甘就天下太平.

同意!加唔加鞭刑都無所謂!23年11個月就足夠!!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

小源 發表於 18-11-29 23:27
如果台灣 香港 印度有鞭刑一定少好多非禮強姦案

贊成!!!

侯爵府

2019新春慶豚圓

小源 發表於 18-11-30 03:50
Jm成條片看完

飛左睇咋

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

23年11個月?我冇睇錯?

當地係咪所有強姦案都判得咁重?香港要效法喇

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

milktealai 發表於 18-11-30 00:11
印度有鞭刑就好

絕對喺

珍珠宮

印度有鞭刑就好

印度直接宮刑算……

男爵府

lyh80115 發表於 18-11-30 12:57
印度直接宮刑算……

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

印度有鞭刑就好

其實印度應該有(宫刑)~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

男爵府

2019新春慶豚圓

小源 發表於 18-11-29 23:14
新加坡一名女子在27歲男友的慫恿下,模仿電影《格雷的五十道陰影》大玩SM性愛,但女子驚覺遭到「第3隻手」 ...

嘩,咁印度強姦犯應該終身+鞭細佬
Sweetheartb

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

籮友應該開花開得好靚
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

飛得啦呢D男人

公爵府

2019新春慶豚圓 熱血金章

sfuhsg 發表於 18-11-30 02:08
印度果d直頭要鞭J啦

掉番轉,罰佢用J鞭枝棍
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

男爵府

呢個男人好賤

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

判得好

水晶宮

2019新春慶豚圓

redhot 發表於 18-11-30 11:04
我希望香港都可以治安好

咪係

首頁

尾頁