美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

是咁的,前兩日上左去一間好多名人賣廣告的去斑試代做,然後被sell $28800/12次去斑,,,我從來未試過,唔知呢個價係咪貴咗呢?好忐忑,求分析

男爵府

stefaniec 發表於 18-12-1 05:09
是咁的,前兩日上左去一間好多名人賣廣告的去斑試代做,然後被sell $28800/12次去斑,,,我從來未試過,唔 ...

純粹睇價錢叫做正常價錢唔係劏客價,但做落會唔會不停sell就另一件事了

禁止訪問

男爵府

12次

別墅

回覆 sandymama101 的帖子

PicoWay,佢哋話係包六次去斑,另外六次去斑保養,其實我好肉赤架,我從來未做過呢種類型嘅嘢,我唔知呢個價錢係咪合理,唔知自己係咪做咗水魚

別墅

回覆 cdn 的帖子

係呀,六次picoway去斑,另外六次係屬於保養,我見到出邊好多評論,有啲話四$5000.1次,我唔知道呢一個價錢係咪好抵,定係其實我自己做咗水魚呢

禁止訪問

別墅

MongLeung 發表於 18-12-1 09:23
純粹睇價錢叫做正常價錢唔係劏客價,但做落會唔會不停sell就另一件事了
...

我都好擔心,自己耳仔軟,比人一sell就買,依加唯有希望見到效果啦

別墅

cinda72. 發表於 18-12-1 11:58
咁好似唔係12次喎,你做左未?

未做呀,剛剛買左三日,之後見到啲網上評價,話呢一間鋪頭一般般,有啲人仲話佢係黑店,我自己都好擔心呀,想去睇咗好多評論,都話有一間叫做A妹,相當唔錯,只怪我當其時冇所有資料蒐集

禁止訪問

男爵府

cinda72. 發表於 18-12-1 12:02
你唔係試做完先比錢架
我驚佢係一次同你打2個頭,咁實際只係6次,就拆開黎講,好似12次咁喎
...

咁算唔算係取巧

禁止訪問

別墅

cinda72. 發表於 18-12-1 12:56
咁樓主都未打,估啫,但picoway 個價冇咁平囉,都要樓主打左包膠先知既

佢話係兩個頭, 12次喎,我之前真係一次美容都未做過,所以真係一啲資訊都冇,膽粗粗行上去,俾人sell左
試咗一次,效果未係好明顯(今日第三日),佢話試果次係單頭,唯有寄望真正的第一次,睇吓係咪會好啲啦

問咗冇得退,真可惜
如果唔係我都轉試A妹

別墅

ktang0 發表於 18-12-1 12:55
咁算唔算係取巧

我其實唔知出邊嘅市場價,要一次過比咁多錢,真係第一次,好肉痛

男爵府

stefaniec 發表於 18-12-1 13:19
我其實唔知出邊嘅市場價,要一次過比咁多錢,真係第一次,好肉痛

咁可能佢哋會同你做到好好效果呢! 唔好咁擔心住

別墅

聽你哋咁講,呢一個算唔算係正常,合理嘅價錢啊?

禁止訪問

禁止訪問

別墅

ktang0 發表於 18-12-1 13:21
咁可能佢哋會同你做到好好效果呢! 唔好咁擔心住

可能因為我從未接觸過啦,亦可能因為我窮,貿貿然攞咗咁多錢出嚟,我覺得好肉赤呀,又驚俾人呃喎,因為始終,佢唔係好似去旅行咁,酒店機票全部網上面都可以check到,我覺得美容呢一行太神祕啦

不過我都唔知道其實,需唔需要買12次咁多,因為個美容師都同我講大概做五六次左右,就可以去晒啲班呀,不過俾咗錢,冇得返轉頭囉

別墅

cinda72. 發表於 18-12-1 13:22
咁去斑+嫰膚,緊係要2個頭啦,
個問題佢寫成6次去斑6次保養,好鬼囉
如果真係12次,應該係寫明去斑及嫰膚 ...

其實我都唔係好了解,等我下次見到佢,我問清楚先,因為我淨係知道佢同我講話⋯⋯原本要$48,800 ,咁佢而家平俾我,但係又有保持返兩個頭pico,但係呢一方面嘅專業名詞實在太多啦,我係呢方面真係知識貧乏,多謝你呀仙姐,我其實有睇咗好多你嘅「戰地記者」,學到好多嘢

不過其實只要有效去到班,都巳經好好啦

首頁

尾頁

跳至