意見反饋
義工

1-3歲 今日: 0|主題: 13534

跳至
樓主: kitwt1119
馬鞍山康傑(am) VS 浸信會聯會利安(全日)

複式洋房

國民生產總值:139

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
bettyyy1 發表於 18-12-7 17:57
康傑都收左我仔am,大家到時一齊做同學仔(emoji)

終於搵到同學仔....

FB體驗帳戶

國民生產總值:8

chan.hoiyan 發表於 18-12-7 11:09
你好呀 康傑全日班都收左我囡 但我想要am 同你小朋友做同學仔呀 已經寫左轉am 信 希望轉班成功! ...

全日班唔好?點解要轉am?

別墅

國民生產總值:592

畀面勳章

StephanieNgML 發表於 18-12-7 23:46
全日班唔好?點解要轉am?

最主要係我地4:30pm 要趕去沙田接大囝放
同n 班唔需要上咁耐丫 下午番屋企訓到夠更好 學費又平啲!

FB體驗帳戶

國民生產總值:8

chan.hoiyan 發表於 18-12-7 23:50
最主要係我地4:30pm 要趕去沙田接大囝放
同n 班唔需要上咁耐丫 下午番屋企訓到夠更好 學費又平 ...

聽講全日班都好搶手喎,你之前申請係am?係咪因為你小朋友叻所以先俾個全日班offer你啊(emoji)

別墅

國民生產總值:592

畀面勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
StephanieNgML 發表於 18-12-7 23:56
聽講全日班都好搶手喎,你之前申請係am?係咪因為你小朋友叻所以先俾個全日班offer你啊(emoji)
...

我地一開始填錯咗全日班 臨走時先發現 同老師講左 但我估佢太忙唔記得左改
我囡面試唔突出嫁 老師指住後面爸爸問係邊個 佢死都唔講 但佢人係坐得定囉

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.