自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 BB防敏心得分享勳章

求介紹那裡平宜 ? 是SMT客戶 , 謝

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

cacandy 發表於 18-12-3 12:47
求介紹那裡平宜 ? 是SMT客戶 , 謝

京東,我都想買,但國內買同香港買有分別嗎?

大宅

mloved0210 發表於 18-12-5 00:21
京東,我都想買,但國內買同香港買有分別嗎?
想買香港版

侯爵府

回覆樓主:

我都想換華為, 但我見p20 pro都要6000, 好貴

大宅

GraceLui 發表於 18-12-5 11:04
pro 太貴

大宅

有人知好用嗎?

珍珠宮

回覆樓主:

香港版紅米成日都無wts通知聲,國內版小心

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

我用p20早幾個月買,舊電超襟,暫時好滿意

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

GraceLui 發表於 18-12-5 11:04

6K嘅應該係6+256
6+128唔使咁貴

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

oceandeepsea 發表於 18-12-7 20:43
香港版紅米成日都無wts通知聲,國內版小心

用緊p20pro 8+256國行
自己裝google框架
無delay問題

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

小倩 發表於 18-12-7 22:07
用緊p20pro 8+256國行
自己裝google框架
無delay問題

請問影相得唔得?我老公部 mate10 pro 都影得好靚,下次換機15/16 好唔好放棄 iPhone

翡翠宮

stacyli 發表於 18-12-7 20:06
有人知好用嗎?

好用~ 我是影相白痴~但p20啲相影出嚟真的好靚

大宅

Happyhappylive 發表於 18-12-7 23:11
好用~ 我是影相白痴~但p20啲相影出嚟真的好靚

上網睇有人話耐佐個mon會有一個個圓圈/黑佐 有無呢個情況?
另外係咪無nfc?

大宅

2019勳章

stacyli 發表於 18-12-7 23:35
上網睇有人話耐佐個mon會有一個個圓圈/黑佐 有無呢個情況?
另外係咪無nfc?
...

我用咗接近半年,個mon無任何問題。
有nfc

翡翠宮

stacyli 發表於 18-12-7 23:35
另外係咪無nfc?
...

冇問題

男爵府

雪晴晴 發表於 18-12-7 21:11
我用p20早幾個月買,舊電超襟,暫時好滿意

影相及影片靚吾靚?

子爵府

回覆樓主:

續航能力超級強,幾日先叉一次電,雖然係舊model但我覺得幾好,因為吧比較瘦身,適合女仔手型

珍珠宮

littlesister 發表於 18-12-7 22:54
請問影相得唔得?我老公部 mate10 pro 都影得好靚,下次換機15/16 好唔好放棄 iPhone
...

早換早著,越遲換越辛苦,因為你累積唔識用嘅新科技會越嚟越多,蘋果近年都係擠牙膏畀啲半新科技你用

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊