家庭理財

跳至
[家庭理財] del

首頁

尾頁

伯爵府

.

大宅

I have , please check PM

大宅

woodsoil 發表於 18-12-3 18:25
可否也提供雙11優惠code給的. thanks!!

大宅

回覆 woodsoil 的帖子

請提供雙11優惠code. thanks!!

複式洋房

双十一優惠每個code只可用一次,而且wealthree同savie是分開登記的,兩隻我都有登記,今日book咗17号上去,若做大額可以p m我

複式洋房

msc9999 發表於 18-12-4 00:00
双十一優惠每個code只可用一次,而且wealthree同savie是分開登記的,兩隻我都有登記,今日book咗17号上去, ...
如申請人於2018年11月30日或之前在i.fwd.com.hk成功預約12月的時段或於後補名單留下聯絡資料,申請人所取得的推廣編號之有效日期將延長至2019年3月31日(「有效日期」)。申請人必須於有效日期或之前預約親臨保險綜合服務中心使用此推廣編號成功投保指定產品

留意個延期條款
如果十一月底前無預約過唔知俾唔俾用

男爵府

msc9999 發表於 18-12-4 00:00
双十一優惠每個code只可用一次,而且wealthree同savie是分開登記的,兩隻我都有登記,今日book咗17号上去, ...

可以比code我嗎?大額

男爵府

newinewi 發表於 18-12-3 15:36
有無人有fwd 雙11優惠code可提供? 想買富衛wealth遲咗,拎唔到code,thank you

我係舊客,所以新人推薦不 ...

請問雙11優惠點用?

複式洋房

Babyshan1990 發表於 18-12-7 16:42
請問雙11優惠點用?

三連息儲蓄保險計劃 年繳保費 首年保費折扣
199,999港元或以下 1,111 港元
200,000港元 - 999,999港元 3,333 港元
1,000,000港元或以上 11,111 港元

男爵府

msc9999 發表於 18-12-9 01:48
200,000港元 - 999,999港元 ...

我打去問過了,200萬以上才扣$11111
40萬以上扣$333

複式洋房

msc9999 發表於 18-12-9 01:48
200,000港元 - 999,999港元 ...

年繳保費, 所以要x2

民房

woodsoil 發表於 18-12-3 18:25

仲有無code, 想買

首頁

尾頁

跳至