自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

都幾好笑

珍珠宮

2019勳章

幾Ok
會繼續追

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我有睇呀,一直都期待睇張偉健,覺得好笑呀,日頭做野太辛苦,晚上返屋企睇下呢啲戲都好呀。

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 睛靈勳章

zhouzhouBB 發表於 18-12-3 22:27
喺好笑, 不過,D對白好似有點粗俗, 咩”打把仔呀” 細路聽左學講好似唔系咁好囉
...

咁唔好比佢睇囉

子爵府

我都覺得唔錯,有心機追。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

幾好笑 , 一係陪我瞓,一係你地自已去瞓

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好耐冇睇過Dicky做戲,而家反而覺得有新鮮感

水晶宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

魔怪媽媽 發表於 18-12-3 23:40

係呀!好笑,個男工人仲話要揀第一個

pansy888hk    發表於 18-12-5 22:01

珍珠宮

acbeans 發表於 18-12-3 23:44

這段我都有笑

pansy888hk    發表於 18-12-5 22:01

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 18-12-3 23:44

係, 個男工人好好笑

大宅

回覆樓主:

好睇

大宅

已經好耐冇睇tvb,佢係值得再睇番

禁止訪問

子爵府

係喎 真係似慌失失企鵝,哈哈哈!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

zhouzhouBB 發表於 18-12-3 22:27
喺好笑, 不過,D對白好似有點粗俗, 咩”打把仔呀” 細路聽左學講好似唔系咁好囉
...

呢句唔算粗架啦,而家講pk出到街添

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

喜歡你更多 發表於 18-12-4 00:15
溝女=泡(豹)妞三步曲,應是(抱)音吧!張生特色,幾好笑
影相叫做「照相」好搞笑,會追吓。 ...

泡麵個泡音

大宅

幾好笑呀

伯爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 BK Milk勳章

花生油子 發表於 18-12-3 21:49
話晒張生回歸拍劇,,點都捧吓場

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

魔怪媽媽 發表於 18-12-3 23:40

係!呢度我都有笑

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊