網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

雙11的貨,17/11出貨,online客服無人接,留email無人覆,得系統發的email問你個問題解決未,留左幾次email,結果都是無人contact我。又無電話可問,最後去去facebook問,問完個網站才顯示30/11到港,但尋日4號都仍未收到。太失望了,以後也不再用

男爵府

awonderland0 發表於 18-12-4 08:48
雙11的貨,17/11出貨,online客服無人接,留email無人覆,得系統發的email問你個問題解決未,留左幾次email ...

我試過又係咁,终於自己貢上去收貨處問,原來件貨一早到左,係漏左email 比我,激死

大宅

我的貨1125日顯示發貨,到今天124日還未到港,於是打去他們的聯絡電話,竟然像斷了線一般,唯有在他們的網頁聯絡客服,等了廿多分鐘,得到的答案是貨件還未到港,再問是不是發生什麼事?客服只答抱歉,到貨會通知。

今次事件看來,多寶的處理大有問題,完全黑箱作業,貨件出了什麼問題只有他們自己知,好在只是買了些平價貨,否則真係被他玩死!

男爵府

咸檸樂 發表於 18-12-4 11:24
我的貨在11月25日顯示發貨,到今天12月4日還未到港,於是打去他們的聯絡電話,竟然像斷了線一般,唯有在他 ...

成十日都沒到

男爵府

awonderland0 發表於 18-12-4 08:48
雙11的貨,17/11出貨,online客服無人接,留email無人覆,得系統發的email問你個問題解決未,留左幾次email ...

我online2天仍然未問到是什麼問題! online 輪候86分鐘,等等等,又斷妙,又重新排,又斷線。上門巿問,又話冇其他途徑追。而家都唔知點? 已1星期都未收到任何送貨通知

大宅

咸檸樂 發表於 18-12-4 11:24
我的貨在11月25日顯示發貨,到今天12月4日還未到港,於是打去他們的聯絡電話,竟然像斷了線一般,唯有在他 ...

我都係等緊25/11啲貨,我日日問住都話未到港,但後過25/11後發嘅件又到咗

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

下次試下用官集

別墅

你試下同多寶淘寶客服溝通下

男爵府

回覆樓主:

又話今年双11唔多貨,我25/11先集完,幾日有貨,登你地

大宅

剛剛收到訊息,終於可以取貨了!

首頁

尾頁

跳至