自由講場

跳至

首頁
56789...11

尾頁

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

即炒
大家好, 我是脾脾蟲  

大宅

回覆 wingwingyee 的帖子

我個前工人同你工人一模一樣,成日係我背後同我老公投訴我,話我呢樣個樣,我老公又走黎問返我,我好嬲,就係成日為左個工人成日同我老公嘈交,,,一直玩離間,我唔炒佢係因為佢照顧到我兩個小朋友好好,勁掂,如是者keep左成年,去到差唔多完約,大家都協議續約(連來回機票都己經買左比佢),但有一次,佢踐踏到我條不能再低既底線後,我嬲到爆燈,我叫佢放完假返黎,唔好再黎我屋企,大家game over,為免自己心軟,第二日立馬簽新工人,即比錢......
然後佢離開左我屋企之後一段時間.比我發現佢一直有send message 比我老公,但我老公一直都無覆過佢,當中一句佢話佢好掛住我老公,我當堂block哂我老公手機既佢所有野.....你話癲唔癲

禁止訪問

大宅

屋企咁大,請多一個工人。

[img align=left]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20070117_7_BBD+is.png[/img]

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實樓主雖然係stay home mum , 都可以做出糧嗰個同工人簽合約,詳情可以睇入境處網頁,唔一定老公先可以同工人簽合約,工人都係先入為主,邊個簽合約就當邊個係employer。

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

wingwingyee 發表於 18-12-4 13:26
好奇怪, 至從我同c6大吵完一次後, 姐姐成日在我背後whatsapp c6篤我背脊, 有一次搞到我地吵架.
我而家同c6 ...

炒左去,我吾會比姐姐同老公私下接觸同聯絡

伯爵府

2018復活節勳章

wongjackie 發表於 18-12-4 15:38
你老公問題大過姐姐

英明!說出重點~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

即炒, 拉是拉非, 想坐你個位。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

FUNNIE 發表於 18-12-4 17:37

我個前工人同你工人一模一樣,成日係我背後同我老公投訴我,話我呢樣個樣,我老公又 ...
你工人直倩當你無到。 想吼你老公。

大宅

wingwingyee 發表於 18-12-4 15:35
回覆 cinda72. 的帖子

1. 因為我好難請, 兩個好細的小朋友, stay home mum, 屋企大 (試過有姐姐話唔想抹地 ...

請個一個工人姐姐, 有多難, 樓主你今次要堅決些, 炒.. 軟弱後果可以好嚴重.

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

冇得傾,即抄。

你老公都有問題,應該一開始個工人背後督你已經要丙你工人啦

男爵府

回覆樓主:

炒得啦,想代替你做女主人啦!

男爵府

回覆樓主

第一時間就覺得佢想做女主人

伯爵府

2018復活節勳章

即炒

珍珠宮

回覆樓主:

想做mum

珍珠宮

咁樣好危險喎

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

哇,玩私訊,篤背脊,見多一秒也嫌多啦!
甘大個人,吾正吾經!係未好靚架?好奇可以玩離間你和你c6 ?

子爵府

即炒拉 仲諗

大宅

wingwingyee 發表於 18-12-4 15:35
回覆 cinda72. 的帖子

1. 因為我好難請, 兩個好細的小朋友, stay home mum, 屋企大 (試過有姐姐話唔想抹地 ...

工人幾歲?相貌如何

男爵府

櫻花bb 發表於 18-12-4 13:39
見你地炒大鑊,諗住自己可以坐正

發緊夢

首頁
56789...11

尾頁

跳至