自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

平時都鍾意出去尖沙咀行買韓國衫,但最近公司真係好忙唔得閒,咁啱係FB 見到有兩條裙OK,就買來試吓啦,又話包順豐,7-10 日有貨

11 月初比錢到而家,頭兩次催佢,都話下星期有貨,而家都12月啦,早兩日問佢仲唔覆我,結果發脾氣話要退錢,佢之後就send咗張順豐單比我,張單有寄出時間,寫晒我名,但我去順豐個網竟然搵唔到有呢份郵件

追問佢點解,咁當然又係冇人覆喇,真嘔血

大宅

好嬲,2 條裙都差唔多$800 , 我老公叫我當跌咗,買個教訓

瑪瑙宮

寫咗...但無寄?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

太平公主 發表於 18-12-4 13:43
平時都鍾意出去尖沙咀行買韓國衫,但最近公司真係好忙唔得閒,咁啱係FB 見到有兩條裙OK,就買來試吓啦,又 ...

咁都得 ? 無寄扮有寄 ?

公爵府

太平公主 發表於 18-12-4 13:44
好嬲,2 條裙都差唔多$800 , 我老公叫我當跌咗,買個教訓

邊間咁衰,要揀d有幾萬個like嘅店買,我未試過呢個情況,唯有狂send msg俾佢睇下追唔追得返

水晶宮

回覆樓主:

邊間咁衰?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章

我都常在fb買衫架, 想知邊間咁衰?

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

開名啦

大宅

回覆樓主:

係fb公開
留言睇下佢應吾應

水晶宮

回覆樓主:

嘩,咁都得?!好衰喎!我都覺得應該開名。。。。不過真係太多網店存心呃人!

我買開果間,開始時已經會講明起碼2星期先到貨,好彩買左幾次都冇問題。。。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

fb買衫一d保障都冇,唔明點解咁多人買,個d咪又係淘寶貨。

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

auhiyo 發表於 18-12-4 15:03

真係好多淘寶貨
珍惜自己,珍惜身邊人...珍惜眼前人
不要給自己一個遺憾~

珍珠宮

回覆樓主:

我都賴過野,收人天價,賣埋垃圾

我依家只幫襯兩間,兩間都有實體店

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

真係唔好彩

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

auhiyo 發表於 18-12-4 15:03

Agree
朋友做呢行,佢話好多韓國貨係假。而且like & comments 係可以買,好平咋

男爵府

2019新春慶豚圓

Ashleycorina 發表於 18-12-4 15:35
Agree
朋友做呢行,佢話好多韓國貨係假。而且like & comments 係可以買,好平咋
...

咁點分呢

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

QABABY 發表於 18-12-4 15:51
咁點分呢

除非你買開個牌子,好多個tag都加上去

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊