意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 298|主題: 89025

跳至
[錢包] CC聖誕節packing之CC細pouch  

別墅

國民生產總值:587

Seasonal 藍色,開頭睇相因為羊皮無列入考慮範圍,之後去左CC巡,見到實物就不得之了,就忍唔住手,買黎襯番我個coco handle既顏色!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

pymame    發表於 18-12-6 22:17
Cheuk2012    發表於 18-12-5 16:43
wcpcelia    發表於 18-12-5 15:38
ada0707    發表於 18-12-5 09:34

王國熱話
住荃灣葵青一帶,單親媽媽,想多認識一...
我係單親媽媽,但我很自豪
其實唔想幫忙,真係唔需要
點樣同孩子講父母要分開?

複式洋房

國民生產總值:235

onon0308 發表於 18-12-4 23:18
Seasonal 藍色,開頭睇相因為羊皮無列入考慮範圍,之後去左CC巡,見到實物就不得之了,就落手襯番我個coco ...

大宅

國民生產總值:3138

好靚

水晶宮

國民生產總值:51423

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018勳章 狗年勳章

Seasonal 藍色,開頭睇相因為羊皮無列入考慮範圍,之後去左CC巡,見到實物就不得之了,就落手襯番我個coco ...

Hello...

大宅

國民生產總值:3183

別墅

國民生產總值:930

熱血勳章

幾時開始有聖誕包裝架見隔離post開箱未有

子爵府

國民生產總值:14135

回覆樓主:

我上星期响cc買咗個手袋都未有聖誕packing, 原來遲幾日買仲好

男爵府

國民生產總值:8308

Seasonal 藍色,開頭睇相因為羊皮無列入考慮範圍,之後去左CC巡,見到實物就不得之了,就忍唔住手,買黎襯 ...

靚呀
最愛藍色

侯爵府

國民生產總值:24018

2018勳章

複式洋房

國民生產總值:437

heycutiepie 發表於 18-12-4 23:36

12月1號有啦 我SA話 啲客無指定要既話通常都就甘俾番普通包裝

wcpcelia    發表於 18-12-5 15:38

別墅

國民生產總值:930

熱血勳章

RL5859 發表於 18-12-5 00:38
12月1號有啦 我SA話 啲客無指定要既話通常都就甘俾番普通包裝

謝謝解答決定去買份聖誕禮物比自己
個包裝真係好靚又特別

寶石宮

國民生產總值:325042

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

國民生產總值:14558

2018復活節勳章 2018勳章

別墅

heycutiepie 發表於 18-12-4 23:36

我係太子大廈開口問係咪轉左聖誕節包裝,佢話係,我先買架!

別墅

conniemar 發表於 18-12-4 23:51
我上星期响cc買咗個手袋都未有聖誕packing, 原來遲幾日買仲好

我琴日去左2間,1間半島,1間太子大廈,因為半島有留其他貨比我,我又過左去望,見到其他人都係普通包裝,應該係要問先會有!

別墅

L13 發表於 18-12-5 00:07
靚呀
最愛藍色

我都係最愛藍色

伯爵府

國民生產總值:15808

2018勳章

寶石宮

國民生產總值:286940

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:2215

睇到個藍色pouch 再見到個coco handle 都估到係你架啦

瑪瑙宮

國民生產總值:134829

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.