意見反饋
義工

6個月-1歲 今日: 1|主題: 14233

想問各位媽媽會唔會網購?

FB體驗帳戶

國民生產總值:26

大家網購通常會買d咩
又或者去咩網買平?
會唔會係facebook/ig/Carousell買?
網購有冇咩需要注意?

王國熱話
屋企曱甴多到痴晒線
抽油煙機, TGC vs Panasonic 邊隻好抽d ?
浴室寶 VS 抽氣扇
Dyson吸塵機一問

珍珠宮

國民生產總值:40928

2018勳章 BB防敏心得分享勳章

fb ig我真係唔會,因為太無保障喇。我會系其他國家網購架,有時候搞活動真係好抵

男爵府

國民生產總值:6278

開心吸收勳章

零食、玩具、尿片、衫褲鞋襪、被、髮夾,甚至孭帶、探熱器等好多野都試過上網店買過

孭帶同百貨公司一模一樣格過價網店但平好多

珍珠宮

國民生產總值:36614

除左食落肚,其他都試過係網上購買

FB體驗帳戶

我要做媽媽 發表於 18-12-5 16:09
fb ig我真係唔會,因為太無保障喇。我會系其他國家網購架,有時候搞活動真係好抵 ...

想問下係咩網站?可唔可以分享下

FB體驗帳戶

RubyYu07 發表於 18-12-5 22:45
除左食落肚,其他都試過係網上購買

我想買bb衫仔啊 但係怕送到黎摸上手個質地唔好..

珍珠宮

國民生產總值:36614

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
CatherineYau11 發表於 18-12-5 22:54
我想買bb衫仔啊 但係怕送到黎摸上手個質地唔好..

我都試過買衫仔,揀出名既牌子買就ok了

大宅

國民生產總值:3145

2018勳章

回覆 CatherineYau11 的帖子

你睇中咩牌子?可以係度問吓啲媽媽有無買過

我都係網上買衫仔

複式洋房

國民生產總值:270

係上個月係kmall買過一次platinum,重有折

FB體驗帳戶

HOPEFORBB 發表於 18-12-6 15:23

你睇中咩牌子?可以係度問吓啲媽媽有無買過

其實我唔知衫仔有咩牌子...只係知道人地個個話買西松屋...

大宅

國民生產總值:3145

2018勳章

你可看看carter’s, nextdirect等

珍珠宮

國民生產總值:40928

2018勳章 BB防敏心得分享勳章

iHerb, amazon, macy's ,Nordstrom, Neiman Marcus,sephora

伯爵府

國民生產總值:18880

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我bb d 衫所有都係next買,平得黎quality 好好,連超奄尖的99都話好

翡翠宮

國民生產總值:87229

BB防敏心得分享勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
依家網購都系生活一部分。

禁止訪問

國民生產總值:41

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

珍珠宮

國民生產總值:39889

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
玩具同衫仔我會上網買,但係食嘅就唔會

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.