意見反饋
義工

6個月-1歲 今日: 3|主題: 14247

6個半月bb訓覺

複式洋房

國民生產總值:372

bb自己訓床仔,d排一到夜晚訓覺就扭計,唔知想點,抱又扭,唔抱又扭,搞完一輪,終於訓到,大約到2. 3點就訓左個人斜哂,同埋頭頂到上床頂,就喊,有時抱返佢抱低d,就訓返,有時就好精神,唔肯訓,我就開奶俾佢飲,飲完又玩我1個鐘,累喇先再訓返。。想問下你地bb有冇咁,同訓到個人斜哂,頂頭。

王國熱話
有冇返學鞋、小朋友鞋開倉
今日開始hallmark babies 開倉小報導@荔枝角
觀塘開倉 ~ 轉發人地個post
問superdry幾時開倉

珍珠宮

國民生產總值:41300

2018勳章 BB防敏心得分享勳章

咁樣真係好難搞,不如系床仔四邊都墊D嘢系度?

洋房

國民生產總值:79

JINNYCC 發表於 18-12-5 09:57
bb自己訓床仔,d排一到夜晚訓覺就扭計,唔知想點,抱又扭,唔抱又扭,搞完一輪,終於訓到,大約到2. 3點就訓左 ...

我bb而家6個月,都係每晚扭一陣先肯訓,半夜有時會醒,但tum下又會訓返,佢又係訓到斜哂,頂頭,太頂唔舒服就會郁下手腳,或者叫,要幫佢整番正再訓

珍珠宮

國民生產總值:36812

係咪日頭訓得太多,所以夜晚訓唔霖?

複式洋房

Bear27 發表於 18-12-5 18:13
我bb而家6個月,都係每晚扭一陣先肯訓,半夜有時會醒,但tum下又會訓返,佢又係訓到斜哂,頂頭,太頂唔舒 ...

你洗唔洗開奶俾佢飲,我要。

洋房

國民生產總值:79

JINNYCC 發表於 18-12-6 18:34
你洗唔洗開奶俾佢飲,我要。

唔駛呀

伯爵府

國民生產總值:18966

bb自己訓床仔,d排一到夜晚訓覺就扭計,唔知想點,抱又扭,唔抱又扭,搞完一輪,終於訓到,大約到2. 3點就訓左 ...

我bb 會咁,所以訓到佢嘈我就俾奶佢,之後佢再同我訓就會訓得好好

複式洋房

freshrose 發表於 18-12-7 18:58
我bb 會咁,所以訓到佢嘈我就俾奶佢,之後佢再同我訓就會訓得好好

佢肯同你訓都好,我b唔肯,放落我床佢重訓唔到,掂住佢,佢又唔鐘意,拖佢隻手又唔俾,唉。我寧願佢肯同我訓。俾完奶佢食又好精神。d排晚晚半夜都玩我。

翡翠宮

國民生產總值:87495

BB防敏心得分享勳章

BB訓覺都系轉黎轉去,你睇下BB牙肉會唔會紅腫,有可能要吽牙仔。

複式洋房

haha748494 發表於 18-12-8 21:09
BB訓覺都系轉黎轉去,你睇下BB牙肉會唔會紅腫,有可能要吽牙仔。

佢係出緊牙丫

洋房

國民生產總值:66

我個女夜晚訓教都會訓到斜曬 個頭頂住係個床角 有時頂住個頭都會喊醒 拉番落黎就訓番

別墅

國民生產總值:660

可以試吓七星茶我仔之前都係但飲咗七星茶真係有改善

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.