自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章

BK Box 入面有呢支嘢,有無人試用左

大宅

有無人試過呀

大宅

2023年兔年勳章 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

我都有收到,試咗皮膚乾痕係止到痕,細路蚊癩感敏腫起,噴咗好似收腫快啲

不過陣味幾勁,幸好透明無色

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

糖呢兩茶匙 發表於 18-12-5 12:54
BK Box 入面有呢支嘢,有無人試用左

我無收唔到呢個。不過bk box嗰邊啲人分享,有人收到話同aq差唔多。但係aq平好多

JD930    發表於 18-12-5 15:59

不要從別人的嘴裡去認識我

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

crystal媽咪 發表於 18-12-5 15:55
我無收唔到呢個。不過bk box嗰邊啲人分享,有人收到話同aq差唔多。但係aq平好多 :holdyrmo ...
今個月有啲乜?

大宅

靚豬媽 發表於 18-12-5 15:47
我都有收到,試咗皮膚乾痕係止到痕,細路蚊癩感敏腫起,噴咗好似收腫快啲

不過陣味幾勁,幸好透明無色

味唔怕,最重要可以止痕,唔想又用類固醇

大宅

我無收唔到呢個。不過bk box嗰邊啲人分享,有人收到話同aq差唔多。但係aq平好多 :holdyrmo ...

呢支唔使錢試左先

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

JD930 發表於 18-12-5 16:00
今個月有啲乜?

你有冇撳入去bk box嗰條link??我暫時淨係見到11月份嘅產品,冇12月份。你過幾日再睇下

大宅

AQ我主要用嚟消毒,冇針對濕疹去試,我搵埋老公隻濕疹腳試吓先得

寶石宮

糖呢兩茶匙 發表於 18-12-5 16:04
呢支唔使錢試左先

我有aq。佢嗰支幼兒抗菌防敏配方有少少濕疹都可止痕。不過唔可以維持好耐。要補噴

寶石宮

靚豬媽 發表於 18-12-5 16:04
AQ我主要用嚟消毒,冇針對濕疹去試,我搵埋老公隻濕疹腳試吓先得

佢今次送呢款AQ幼兒配方, 可少少濕疹止痕都得, 你試下叫老公用下有冇幫助。 我平時用其他配方嘅AQ都係消毒用

大宅

JD930 發表於 18-12-5 16:00
今個月有啲乜?

我11月個box有康膚濕敏噴霧,phyto lab b3精華,plustem防曬修護精華素

大宅

crystal媽咪 發表於 18-12-5 16:05
我有aq。佢嗰支幼兒抗菌防敏配方有少少濕疹都可止痕。不過唔可以維持好耐。要補噴
...

我就嚟又抓爛腳

寶石宮

糖呢兩茶匙 發表於 18-12-5 16:12
我就嚟又抓爛腳

濕疹痕係好慘,我之前都試過。 除咗噴呢個,多啲換襪、對鞋噴火酒消毒……都會有少少幫助。 我最嚴重都會抓到出曬血,見到血水先會停手

珊瑚宮

靚豬媽 發表於 18-12-5 16:09
我11月個box有康膚濕敏噴霧,phyto lab b3精華,plustem防曬修護精華素
好豐富

珊瑚宮

crystal媽咪 發表於 18-12-5 16:04
你有冇撳入去bk box嗰條link??我暫時淨係見到11月份嘅產品,冇12月份。你過幾日再睇下
...
有啊,Plustem,康和堂,AQ?我仲以為人人收嘅嘢唔同

大宅

crystal媽咪 發表於 18-12-5 16:17
濕疹痕係好慘,我之前都試過。 除咗噴呢個,多啲換襪、對鞋噴火酒消毒……都會有少少幫助。 我最嚴重都會 ...

尋晚訓著左又擦腳擦得好開心,起身見到床單又有血

寶石宮

JD930 發表於 18-12-5 16:19

人人收嘅嘢都唔同。我冇精華同康和堂。佢一個月好似有五、六樣嘢,就畀三樣嘢你用。睇下你當初想試用咩產品

我收到嘅係以下呢啲,B3精華、AQ同埋面膜

JD930    發表於 18-12-5 16:24

寶石宮

糖呢兩茶匙 發表於 18-12-5 16:20
尋晚訓著左又擦腳擦得好開心,起身見到床單又有血

希望你快啲好番,真係好辛苦

大宅

JD930 發表於 18-12-5 16:19

我無 AQ,有Plustem,康和堂同 Phyto Lab SCI

首頁

尾頁

跳至