家庭理財

跳至

首頁

尾頁

洋房

渣打優先理財
1百萬以上定期(3個月1.8%,6個月2%,12個月2.2%)

額外現金回贈/Asia miles
1m以上新資金($2500回贈/25000asia miles)
3m以上新資金
($4000回贈/40000Asia miles)
5m以上新資金
($6000回贈/60000Asia miles)

額外分行優惠
1.2m 加送$500超市禮券/BRUNO 焗爐(價值$1098)
2.5m 加送$1500超市禮券/GoPro 6微型攝影機(價值$3980)
5m 加送$3500超市禮券/Dyson 三合一風扇暖風空氣清新機

(價值$6480)

出糧優惠
$80000常行指示
有$600回贈
另外申請5項自動轉帳繳費
加送多$600回贈

網上登記優先理財開户
有多$300回贈

客戶推薦
介紹人會有$1000回贈
再送$200超市禮券

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

老婆提起渣打就鬧,存款易入難出,提走時係要為難你~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

別墅

大力大力 發表於 18-12-6 03:19
咁奇怪? 我存入同提取港元同外幣都無事無幹好順利, 會唔會佢申請左D咩要限某個時間達到某個條件?

子爵府

可能我存款唔係多...提走用網上轉賬就走哂成條數喇

大宅

回覆 Hkhappyfamily 的帖子

今日問冇喎!只有1.65厘3個月

洋房

Duckling2017 發表於 18-12-6 12:21

今日問冇喎!只有1.65厘3個月

要全新客戶一百萬的定期一定有

洋房

無理由喎

大宅

明白了!原來我N年前開過支票户口,所以唔當新客户!

洋房

Duckling2017 發表於 18-12-6 23:43

明白了!原來我N年前開過支票户口,所以唔當新客户! ...

你一路無用過呀?

大宅

已超過7年冇用,已被取消。但仍有幾千元係户口!要再開户轉迫D錢入新户。

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

係咪1M做3個月都有1.8%再回贈25000asiamiles??

大宅

回覆樓主:

都唔明點解有保險或基金,就不是新客户?下次係渣打買保險或基金要考慮清楚,我份保險係一世的,咁以後都係咪唔使係渣打做定期?

大宅

你好,我問過附近的渣打銀行也沒有$3500超市coupon, 請問是哪間分行才有?謝謝你

子爵府

請問做左優先理財生日有無禮物收呢?

大宅

CC113 發表於 18-12-11 10:26

你好,我問過附近的渣打銀行也沒有$3500超市coupon, 請問是哪間分行才有?謝謝 ...

你問時有無講清楚做500萬呢?

大宅

回覆 Kapo1021 的帖子

有講呀!他們說只有$6000,沒有超市coupon. 請問每間分行也有嗎?

大宅

CC113 發表於 18-12-11 21:49
回覆 Kapo1021 的帖子

有講呀!他們說只有$6000,沒有超市coupon. 請問每間分行也有嗎? ...

咁可能要有介紹人先有呢個優惠,或者你問下樓主叫佢介紹你做丫

禁止訪問

大宅

回覆 2017BKM 的帖子

問咗,我本身有一個普通戶口,所以不符合额外優惠的資格。

洋房

currypru 發表於 18-12-10 11:48

係咪1M做3個月都有1.8%再回贈25000asiamiles??

Yes

首頁

尾頁

跳至