意見反饋
義工

6個月-1歲 今日: 3|主題: 14247

bb出汗

別墅

國民生產總值:537

我女好大汗 成日一炆陣喊又成頭汗 自己玩一陣又成頭汗 最誇張系佢每日訓覺都會成頭汗 但著既衫都唔多 只系一件長袖一條長褲薄薄地咁 點解會成日甘大汗 系咪正常架 我女系大汗到好似沖完涼甘濕

王國熱話
【搶平飛】新加坡航空,$850來回澳洲!
HK Express 飛峴港 一千蚊有找!
【船票優惠戰】噴射飛航eBoarding訂票優惠 ...
中文版韓國地圖App面世

大宅

國民生產總值:2351

我個都係咁,一日都成頭大汗嘅,應該係小朋友都比較怕熱。

大宅

國民生產總值:3213

2018勳章

回覆 WaiLams 的帖子

我個囡都係咁,個身唔算多汗出,但個頭就已經濕晒

複式洋房

國民生產總值:331

我個b都係咁呀,成日都好大汗...

珍珠宮

國民生產總值:41300

2018勳章 BB防敏心得分享勳章

好多bb都係好大汗架。訓覺既時候,經常訓到成頭汗

珍珠宮

國民生產總值:36812

我個又係,訓覺明明著一件好薄既,都訓到成頭汗!而我就蓋棉被

翡翠宮

國民生產總值:87495

BB防敏心得分享勳章

好多BB會系咁,出汗就要及時抹乾。

男爵府

國民生產總值:6969

WaiLams 發表於 18-12-6 10:16
我女好大汗 成日一炆陣喊又成頭汗 自己玩一陣又成頭汗 最誇張系佢每日訓覺都會成頭汗 但著既衫都唔多 只系 ...

應該係正常 我對仔女都係咁

大宅

國民生產總值:1348

回覆樓主:

我個女都係!一抱住飲完奶就好似洗完頭咁一。玩一陣又會成頭濕晒。係這幾天轉冷先好d

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.